Hur man kontrollerar ansiktshår

 

1.

Barbera inte vad du än gör. Detta kommer bara att stimulera hårväxten tiofaldigt !!! Män gillar att ha manlig stubb, kvinnor gör det inte.

2.

Prova att vaxa det professionellt istället. Vaxning är inte permanent och hårväxten kommer också att stimuleras. Det borde dock hålla huvuddelen av håret i 2-6 veckor. Fortsätt göra det religiöst och så småningom kommer hårtillväxten att minska. Vaxning är inte fruktansvärt dyrt.

3.

Vax inte dig själv. Det finns för många historier om att kvinnor tar bort huden utöver håret. Försök sedan förklara det för världen. Det kan vara fruktansvärt pinsamt. Jämför det med avsnittet 'Sex och staden' när Samantha får en kemisk skal och kan inte gå ut förrän den extrema rodnaden går bort !!!!

4.

Gå till ett spa som kan utföra laser hårborttagning. hårborttagning är ryktet för att vara permanent. Du måste upprepa det flera gånger innan det kommer hända och en viss ny tillväxt kan fortfarande visas. Det är också mycket dyrt.

5.

Prova en elektrologist. Det här är när ett pincett-liknande verktyg ger en elektrisk chock mot hårets rot. Det dödar hårsäcken så att den inte kommer att växa tillbaka. Det kräver också många returbesök.

6.

Experiment med geler eller krämer för hårborttagning. Du kan göra dessa hemma men läsa instruktionerna noggrant. Denna metod kan vara effektiv i upp till två veckor.

7.

Använd en pincett för att slåss håret. Var medveten om att den kommer att växa tillbaka. Dagligen måste du inspektera området för ny tillväxt. Det här är det mest ekonomiska sättet att styra kvinnligt ansiktshår, men det kan vara mycket arbete.

Tips och varningar

  • Inte avskräckt i slaget mot ansiktshårfjerning. Bara kämpa mot de fula svarta eller vita, och lämna persikan fuzz ensam.
  • Kontrollera legitimationen för ett spa du går till innan du tillåter vaxning, elektrologi eller laser.
  • Om du använder en grädde eller gel, prova först på ett litet område för att se till att det inte brinner eller rinner huden.
  • Förtvivlan inte om du har ansiktshår. Det är normalt och många människor, tonåringar eller gamla kvinnor upplever detta. Du kanske inte kan utrota det, men du kan styra det!
  • En vanlig del av männen s dagliga grooming rutin är rakning. Män raka med rak eller rakhyvel. Män förväntas raka och det är inget fel med det. Om du är en kvinna?
    < br /> Vissa kvinnor, på grund av hormonella obalanser, unga eller gamla, växer hår på hakan, läppen eller i ansiktet. Kom ihåg karikatyren hos den skäggiga cirkuskvinnan eller den wizened gamla häxan med svarta hår som växer från mol på hennes ansikte? Låter hemskt, gör det inte?

    Vardagliga kvinnor upplever ansiktshårproblem. Dessa kvinnor är inte i cirkusen och de är inte häxor! Dilemmaet är hur man döljer det och hur man kontrollerar det. Jag kommer att föreslå några sätt att göra det.