Hur man köper Suntanning Lotion för mörkare komplexioner

 

1.

Kom ihåg att det viktigaste att tänka på är Sun Exposure Factor eller SPF för din solarium. Du behöver både UVA och UVB skydd. Experter rekommenderar minst en SPF 15 för att skydda din hud i 15 gånger längre än ingen solskyddsmedel.

2.

Handla för solkräm speciellt för mörka komplex från hudvårdsföretag som Nivea som gör specifika lotioner för mörkare eller olivkomplex.

3.

Använd en högre SPF när du besöker en ny plats med mycket sol. Du får aldrig brinna i Seattle, men det kan skilja sig från Colorado skidbackar eller Florida stränder.

4. Beskriv din hudkänslighet. Mörkare komplex är ofta mindre känsliga, men om du vet att du har känslig hud, gå med en högre SPF-garvningsprodukt.

Köp en vattentålig solskyddsmedel om du ' gå i vattnet. Applicera solbränna minst 15 minuter innan du går ut i solen.

6.

Välj en solkräm som fuktar huden medan du inte känner dig fet. av din hud, har du fler alternativ med solbränna oljor, lotioner och geler. Men kom ihåg att solen kan torka mycket på vilken hudtyp som helst.

Tips och varningar

  • Applicera solbränna oftare under de första dagarna av garvning. Om du har sovit inomhus för vintern, kommer din hud att känna solens effekter snabbare, även om du har en mörk hy.
  • Vänner avundar dig för din mörkare hud som gör garvning en bris, men det betyder inte att du ska vidta försiktighetsåtgärder i solen. UV-strålning kan fortfarande skada din hud och riskerar för tidig rynkning och hudcancer. Välj rätt typ av solkräm för din mörka hy.
    PDF:c74