Hur man säljer Mac Makeup

 

1.

Ansök om ett sminkdiskjobb vid ett varuhus som säljer MAC Cosmetics. Butiker som säljer MAC Cosmetics på sminkdisken inkluderar Macy 's, Nordstrom' s och Costco. Gå till butikens kundservice och fråga om du kan fylla i en ansökan till jobbet på sminkdisken. Vissa butiker har en åldersgräns som vanligtvis är mellan 15 och 18 år.

2. < MAC Cosmetics-artister som arbetar på MAC-butiker har ett certifikat från en licensierad kosmetikskola och certifierade klasser i MAC Cosmetics direkt. Ta bilder av smink som du har gjort och lägg dem i en skönhetssalong. binder. Detta är din portfölj.

När du har fått ditt kosmetologicertifikat, ring din lokala MAC Cosmetics butik och fråga om du kan göra ett möte för att visa chefen ditt jobb Ta med din portfölj och en CV som beskriver alla relaterade uppgifter du har gjort på fältet. Ta med ditt kosmetologicertifikat för att visa den chef som du är certifierad.

4.

Om du skulle hellre sälja MAC Cosmetics på ditt eget schema, du kan köpa MAC Cosmetics till försäljning från varuhus eller bulk skönhetsförsörjning butiker och sälja dem på Ebay. kommer att behöva ett Ebay-konto och ett bankkonto för att kunna sälja MAC Cosmetics på Ebay.

Tips och varningar

  • Medan du blir certifierad i kosmetologi, öva med att köpa din egen MAC Cosmetics att tillämpa.
  • Håll MAC Cosmetics utom räckhåll för barn.
  • Makeup Cosmetics, även känd som MAC Cosmetics, är ett kosmetik tillverkningsföretag med ursprung i Kanada 1985 av Frank Angelo och Frank Toskan. MAC-produkter säljs högst i Macy s och Nordstroms butiker, Costco och MAC Cosmetics-butiker över hela världen. Om du vill sälja MAC Cosmetics måste du antingen arbeta hos någon av dessa butiker eller sälja kosmetika som du redan äger på en auktionswebbplats som Ebay.
    PDF:c73