Hur till och med en komplexion med Suntanning Lotion

 

1.

Välj en solkräm med DHA som aktiv ingrediens. DHA är en ingrediens som oxiderar på huden, vilket ger ett bronsutseende utan solen.

2.

Köp en solskyddsmedel med en bronzer om du har en medium till mörk hy. Detta fungerar bäst om du inte planerar att simma, eftersom bronzrarna kan tvätta sig och se strejkiga ut.

3. Använd en solskyddsmedel med en solskyddsfaktor som sträcker sig från 6 till 15. Denna måttliga skyddsnivå skyddar din hud från att bränna, vilket leder till avskalning och fördrar sig från en jämn hudfärg.

4.

Exfoliera huden innan du använder suntanningslotionen. en mjuk tvättduk och massera huden i en mild cirkulär rörelse, eftersom hård skrubbning kan orsaka utbrott eller utslag.

5.

Överväg att använda en oljevätande fuktkräm som bas innan du applicerar Användning av en fuktgivande bas eliminerar möjligheten att torra hudytor kan suga upp överskott av lotion, vilket leder till ett fläckigt utseende.

6. Applicera solbrännskrämmen i breda, jämn stroke. Använd en naturlig eller syntetisk smink för att applicera lotionen.

7.

Skaffa hjälp av en vän om du vill applicera solbränna på din rygg. Om t han är inte möjlig, använd en naturlig havsvamp som är fäst vid ett handtag för att se till att du inte saknar några fläckar.

Om du har fräknar, brutna kapillärer, akne eller andra hudproblem, kan du överväga att använda solskyddsmedel för att även ha din hudfärg. Du kan uppnå en hälsosam glöd som förtäcker ofullkomligheter, oavsett om du är rättvis skinnad eller om du har en olivliknande hud.