Korta Curly Hair Style Ideas

 

Klippt och krökt

Denna stil är bäst för trubbigt klippt, kortt lockigt hår. Ta färsktvättade krullar och applicera en permitterad hårbalsam. Blås torrt helt med en diffusor, och applicera ett glansserum i håret för att förhindra frizz. Gör en del ner i mitten av håret och använd dekorativa klämmor för att klippa fram en främre del av håret på vardera sidan. Sektionerna ska vara symmetriska. Slutligen ta en annan större klämma och dra den övre halvan av håret tillbaka mot kronan. Klipp den delen av håret med klippet. Sluta utseendet med hårspray för att lägga till håll.

Curly Chignon

Denna stil är mer sorglös på kort lockigt hår, vilket är ett plus för alla som vill ha en fin och rolig look. Dela ditt hår till sidan och kram krullarna gingerly med en breddad kam. Arbeta en texturizer genom dina lockar med händerna och skaka krullarna för att lossa dem. Samla ditt unwashed lockigt hår i en låg hästsvans och säkra med en elastik. Spray med en glansspray och lägg till ett huvudband.

Preppy Pin-Back Style

Den här stilen kan inte vara enklare för en ung tjej på farten. Ta nyligen tvättat lockigt hår och applicera ett inloppsskydd Torka håret på låg värme och finger, kamma dina lockor. Applicera en krullhöjande gel till håret när det är torrt. Samla en främre del av håret på vardera sidan av delen. Sektionerna ska inte vara bredare än 1 tum på varje sida. Se till att sektionerna är symmetriska och sätt dem på plats. Avsluta utseendet med hårspray för att lägga till håll.

Gratis Curls with Straight Bang

Denna stil är anpassad för lockigt hår med korta smällar fram. Ta färskt tvättat hår och använd en inbäddad balsam. Applicera en värmebeskyddande spray över toppen av balsam och kamma genom håret med en brett tandad kam. Torka håret helt på lågt för att inte uppmuntra frizz. När du är torr, platt järn din framkant så att de är stifta raka. Applicera ett skinserum på det lockiga håret och pärlan. Placera ett pannband på håret bakom smällen, så smällarna är fram och i mitten. Krullarna kommer att kontrastera med de raka smällarna snyggt med ett huvudband eller annat tillbehör som håller på sig med krullarna.

Curly Top Knot

Krulligt hår vilar uppe på huvudet på en rolig men ändå stilfull väg uppmärksammar definitivt. Ta otvättat hår och finger kamma ett skinserum blandat med en krusförstärkande gel genom håret med fingrarna. En dime-storlek droppe av varje produkt är tillräcklig. När produkten har blivit bearbetad genom håret, samla håret i kronans huvud och säkra med en elastik. Vrid inte elastiken för hårt; i själva verket, om det är en liten elastik, vind inte det mer än en gång. Detta kommer att lägga till den sorglösa effekten av stilen. Kort hår kan vara en oskälig utmaning att hantera, särskilt med lockor. Vissa kvinnor finner styling kort lockigt hår skrämmande och till och med omöjligt. Lyckligtvis finns det styling tips och idéer för att göra styling bearable igen. Det finns många sätt att arbeta lockar till ett sexigt, trendigt utseende. Med några tips kan du vrida din lockiga man i huvudattraktionen.