Pears Soap History

 

Andrew Pears

Andrew Pears, som skapade tvålen 1780, var en övningsbarber i London. Han noterade solskadorna på huden hos dem som arbetade utomhus och planerade att skapa en mild, renande kosmetisk produkt. Resultatet var Pears Translucent Soap.

Ingredienser och andra egenskaper

Ingredienserna i Pears Soap är glycerin, naturliga oljor, timjan, cederträ och rosmarin. Päron Tvål innehåller inga animaliska fetter. Tvålen är äldre i tre månader för att uppnå sin klara gula färg.

Marknadsföringskampanj

I mer än 100 år använde Pears Sir John Everett Millais 'målning' 'Bubbles', som en del av sin reklamkampanj för tryck. Från 1891 till 1925 genomförde Pears också 'Miss Pears' -konkurrenser. Många unga tjejer som vann tävlingen gjorde en framgångsrik satsning på skådespelare och modellering.

A. u0026 F. Pears

1835 var Andrew Pears med sina barnbarn, Francis Pears, för att fortsätta sin verksamhet. De yngre päronna skapade företaget A. u0026 F. Pears.

Pears International, Inc.

A. u0026 F. Pears köptes av Lever Bröderna i mitten av 1910-talet och blev kända som Pears International, Inc. För närvarande finns det bara en produktionsanläggning i Indien som tillverkar Pears Soap.

Päronprodukter

Produkter som kan köpas i Förenade kungariket Staterna inkluderar päron genomskinlig tvål, päron kroppsvask, päron ansiktsrengöring, päron oljekontroll tvål, päron oljfria ansiktsrengöring och päron o riginal Hand Wash. Päron Tvål är unik på många sätt. Det var inte bara den första genomskinliga tvålen, men den första tvålen att använda glycerin som ingrediens. Päron är också världens första registrerade varumärke.