Spikey frisyrer

 

Punk Style

Innan styling, se till att ditt hår är lika långa på alla delar av ditt huvud. Om du vill ha tjocka spikar som sticker rakt ut, använd en tjock hårprodukt som Murray s pomade. För att skapa punkspikar, ta en handfull hår och vrid med en hand när du applicerar pomaden uppåt. Upprepa denna process tills ditt hår helt består av tjocka, punkiga spikar.

Messy Style

För den rotiga spiken ska hela ditt hår skäras till lite olika längder (det ska vara slumpmässigt hackat i olika områden). Sätt pomade eller gel överallt hår och krossa det. Om allt sticker ut, får du ett sänghårt utseende. Om du låter sidorna falla platta (eller om de är kortare), blir det ett perfekt utseende för en preppy eller jock.

Modern Style

Den moderna stilen kräver att vissa delar av ditt hår är längre än andra områden, vilket resulterar i ett asymmetriskt utseende. Men istället för att mätta håret med gel eller kamma det mot sidan, tryck alla håren uppåt och utåt. Ge ditt hår en artsy touch genom att färga den en helt annan färg eller lägga till livfulla streck. En spiky frisyr är en av de mest mångsidiga snitten som är tillgängliga för män. Det spelar ingen roll om du är en punk eller en jock, en preppy eller en emo, en spikig stil fungerar för varje kille. Den allmänna regeln är att hålla ditt hår på medellång längd, minst 2 cm lång. Du kommer också att behöva ha hårprodukt, så se till att lagra på gel eller pomade om du planerar att få en spikig stil.
PDF:c75