Svart hårvård för barn

 

Tvätta Tvätta håret från ditt afroamerikanska barn en gång i veckan i varmt väder och en gång vartannat vecka i kallt väder. Över tvättning svart hår kan torka ut det och orsaka brott. Anledningen att tvätta håret mer på sommaren är att svett kommer att dra till sig överflöd av smuts och smuts till håret. Använd ett fuktgivande schampo för att tvätta håret. Om du känner att håret är smutsigt mellan tvättar, 'tvätta det' med rent vatten och applicera en balsam.

Kombinera

Kombinera lockigt eller kinkigt hår kan vara smärtsamt. För att smärtfritt kamma ett afroamerikanskt barns hår börjar du med att använda en fuktgivande olja på håret för att fukta det. Kamma sedan håret med en brett tandad kam. För att kamma håret, först separera det i sektioner, sedan börja i slutet kamma och arbeta långsamt igenom hela längden på håret. Gör det här för alla sektioner. Håll håret mellan fingrarna i basen av hårbotten för att minska eventuella drag i hårbotten och minimera smärta.

Styling < / h2> När håret är kammade måste du stile det. Du kommer att vilja använda gummiband och hästsvanshållare för att hålla håret snyggt och på plats och för att förhindra trassningar. Var noga med att använda täckta band utan metallklämmor som kan riva ut håret. Dela håret med fingrarna och använd sedan spetsen av en råtta svanskam för att göra delar noggrant. Dra håret i hästsvanssektioner eller sväng håret. Dra inte håret för hårt eftersom detta kan leda till hårbrott runt framsidan av hårbotten och nackens baksida. Kom ihåg att ta bort band på natten och förhindra friktion som kan bryta håret. Svart hårvård för barn är mycket viktigt att behärska. Du måste veta hur man tvättar, kamar och stilar afrikansk amerikanska barns hår på ett sätt som inte orsakar skada eller smärta. Att veta rätt teknik för att ta hand om ditt afroamerikanska barns hår kan hjälpa till att göra frisyrtid mindre stressande för dig och dem.