Svarta hårbröllopsstilar

 

Updos

Updos är en populär frisyr för bröllop. De är både eleganta och sofistikerade och ser bra ut genom ett långt bröllop och mottagande. Några vanliga alternativ inkluderar enkla bröd eller en fransk rulle. Det är också bra att överväga om du bestämmer dig för att du vill ha en Tiara, eftersom de båda ger en bra grund för den typen av huvudbonader.

Flätade stilar

Om du är en svart kvinna som bär ditt hår i flätor , du kan knyta flätorna tillbaka och dekorera dem med en vacker stift eller barrette. Det här är ett enkelt alternativ som inte kräver mycket förberedelse men kan fortfarande se dramatiskt ut. Ett annat alternativ för kvinnor som har längre flätor är att bära dem i en halv och halv stil och lägga till en blomma för en extra speciell

Naturliga / Curly Styles

Om du letar efter en lågt underhållsstil, bör du överväga att bära ditt hår i naturligt eller lockigt på din bröllopsdag. Du kan bära en naturlig Afro-stil eller i lockiga ringband som ser bra ut under ett slöja. Det kan också vara bra alternativ att överväga om du har ett utomhus- eller strandbröllop, eftersom du inte behöver vara orolig för att din uppdatering blir rörig eller vindväxlad. För många kvinnor är deras bröllopsdag en av de viktigaste dagarna i sitt liv. Och naturligtvis är mycket av förberedelsen baserad på brudens utseende. Klänningen är vanligtvis höjdpunkten och ett annat viktigt beslut är hur bruden ska bära håret. Det finns många alternativ att tänka på för svart hårbröllop, inklusive traditionella och etniska frisyrer.