Hårvävning Styles u0026 Techniques

 

Lim-In-teknik

Detta är kanske en av de billigaste teknikerna. Lim appliceras direkt på hårspåret och placeras mellan håret och den synliga hårbotten. Att applicera lim direkt på håret kan leda till extremt brott och applicera limet direkt på hårbotten kan vara irriterande för vissa. Ett fläcktest rekommenderas för att avgöra om du är allergisk mot hårlim. För att utföra ett fläckprov, dela en del av ditt hår och applicera lim och hårförlängning till en liten 'fläck' och låt den appliceras i 24 timmar. Om det inte finns någon irritation, fortsätt att utforma hela hårets hår.

Strandbindningstekniker

Strandbindningstekniker eller 'fusion' har blivit extremt populära. Smält hårsäckar är längre än limförlängda förlängningar, men de kan vara lika skadliga om de inte görs korrekt. Det finns flera sätt att säkra lösa hårsträngar. Det billigaste sättet att smälta håret är att ta små delar av håret och smälta håret ihop med gummibandbindningar. Professionell smältning görs normalt med lim, termisk bindning eller kall bindning. Alla är metoder som används för att säkra konstgjort hår i hårföremål från hår.

Förglimmade hårförlängningar

Förlimmade hårförlängningar används som en flätlös vävteknik och är signifikanta vid minskad appliceringstid. Efter att du har tagit bort plasten som täcker limet, applicerar du bara förlimat hår mellan hårdelens botten och hårbotten.

Blåstrålarna väger

Spetsar på vävnaderna eller 'peruker' som de kallas vanligen, tillåta kvinnor att uppleva glam inom bara några minuter av deras ansökan. Spetsparycken appliceras på hårlinjen och är mer realistiska än utseende än traditionella peruker. Traditionella paryk hålls på plats med strumpor och hårnålar, medan spetsfransarna hålls på plats med lim eller tvåsidig tejp. Lace-front hår peruker finns i alla texturer, precis som hårförlängningar. Finns i syntetiska, mänskliga, kinesiska och indiska Remy, spetsfransar blir extremt populära. Kvalitetsspetsparys-paryk varierar från $300 till $600. Stora väv är livsförändrande! De har förmågan att förvandla ett vanligt ansikte till ett konstverk. Vävningar har blivit extremt populära, eftersom Hollywood-stjärnor har införlivat dem i deras dagliga skönhetsregim. Weaves hjälper kvinnor att göra uttalanden om sin självbild och dölja håravfall från sjukdomar som cancer och alopeci. Medan det finns många sätt att väva hår, föredras flätfria tekniker, främst för att de tenderar att verka mer naturliga. Braidless tekniker är dyrare, tenderar att vara längre och kan vara extremt skadliga för hårsäckar om de inte appliceras korrekt.