Hur man stannar snyggt i en lågkonjunktur

 

1.

Gå och handla i din egen garderob. Innan du går ut till köpcentret, ta en titt på vad du redan har. Ibland har du bra bitar som du har glömt bort eller att du inte har använt dig för en stund. Försök med saker och utmaningar för att komma på nya kläder genom att byta tillbehör och skor.

2. < / p>

I stället för att köpa en stor mängd nya kläder, köp klassiska bitar som passar dig bra. Det är bättre att ha en fantastisk svart klänning än flera som inte passar bra eller inte är bra. När du köper bitar som du älskar, kommer du att bära dem ofta och de kommer inte att begravas i kåpan bakom dig för att samla damm.

3.

Byt kläder med vänner. Ha en fest med dina närmaste flickvänner och få alla att hämta saker från sin garderob som de inte längre bär eller behöver. Lägg alla objekt tillsammans och 'shoppa.' Du vet aldrig vilka fantastiska bitar du hittar och de bästa delen är att det kommer att kosta dig ingenting!

4.

Handla på vintage- och sändningsbutiker. Det här är fantastiska ställen att hitta unika och intressanta saker som inte kostar dig mycket av pengar. Det är alltid roligt att gå in i dessa typer av butiker eftersom varorna ändras ofta och du vet aldrig när du kommer att hitta en poäng.

5.

Fokusera på tillbehör. Tillbehör kan drastiskt ändra 'utseende' på din outfit med lite pengar. Till exempel kan en enkel svart topp kryddas upp med ett djupt pärlstavsband.

6.

Bo på toppen av s ale. Om du ser ett föremål som du älskar ska du inte köpa det direkt. Kolla tillbaka med butiken varje vecka för att se om det går till salu. Det är troligt att det kommer och du kommer ha samma eftertraktade föremål till ett lägre pris.

Tips och varningar

  • Nyckeln är att komma ihåg att någon kan se bra ut på en budget. Bara vara kreativ och du kommer att ha en underbar och prisvärd garderob på nolltid.
  • Nuförtiden spenderar stora pengar på en fantastisk garderob uteslutet för de flesta av oss. Medan ekonomin kanske inte är vacker kan du vara - även på en begränsad budget. Titta modern och uppdaterad med dessa tips och kom ihåg, det är alltid snyggt att vara smart om hur du spenderar dina tjänade pengar!
    PDF:c78