Hur är Trendy

 

1.

Ta kontroll över din garderob. Det är viktigt att du vet vad du egentligen måste börja med. Om du har kläder som inte passar eller passar dåligt, är det nog en bra tid att bli av med dem. Om du kan, sälja dem på en sändning handla eller skänka dem till en butik.

2.

Nu när du har lite mer utrymme i din garderob bestämmer du vilka trendiga bitar du redan har att arbeta med. 't behöver spendera massor av pengar och ständigt bära nya bitar för att vara trendiga. Faktum är att du plasterar dig själv med logotyper och varumärken är inte trendiga .. Det är gratis reklam! Ibland har vintageaffärer några av de trendigaste biten där ute!

3.

Prenumerera på en modemagasin. Dessa tidningar hjälper dig att hålla koll på säsongsutvecklingen. Kom ihåg att trenderna kommer och går, du behöver inte betala topp dollar för och 80-talets stilpar av benvärmare. några tappbutiker, eller gå online och handla för ett par som faktiskt kom från '80' s. Jag tror att du fångar min drift!

4.

Var kreativ och var själv. Mer trendigt än kläderna på ryggen är det förtroende du har i dig själv. Håll huvudet högt och vet att du ser varm ut!

Att vara trendig handlar inte bara om att köpa dyra kläder och springa upp stora varuhus kreditkort skuld! Följ dessa enkla steg för att vara en trendig person!