Hur man får långvariga lockar hemma

 

1.

Tvätta och konditionera ditt hår. Skölj väl. Krama ut vattnet ur håret från toppen av huvudet till ändarna, som att du slickar håret och gör en hästsvans.

2.

Torka håret Torka inte håret i en handduk eller gnugga en handduk på huvudet för att torka det. Det kan göra att dina lockar ser fräcka ut.

3. hår ut. Slå på håret. Håll hårtorket i en nedåtgående vinkel medan du kammar håret rakt när det torkar.

4.

Slå på ditt krusjärn. håret är redan lockigt, använd en låg värme inställning. Om ditt hår är rakt och svårare att krulla, använd en hög värme inställning.

5.

Applicera en mousse i slutet av ditt hår. Spraya en kvarts mousse i handen, gnid ihop händerna och släta moussen i hårets ändar. Spraya en annan kvartstorlek på handen, gnugga ihop och göra detsamma med mitt i ditt huvud.

6.

Kamma håret ut igen. Dela håret i tre lager, ett övre lager, mitt l ayer och ett bottenskikt. Klipp upp de två översta lagren för att kunna arbeta med bottenskiktet först.

7.

Samla hårets nedre lager i en tums sektioner. Spraya en skyddande hårprodukt på varje sektion innan du applicerar värme på den. Spritz även hårsprayet.

8.

Lägg hårets ändar i krullet. Vrid krullningsstången nära hårbotten, var försiktig så att du inte rör järnet mot håret. Koppla av håret efter cirka 15 till 20 sekunder på en hög värmeinställning för håret hårt hår. Håll järnet på håret längre (ungefär 20 till 25 sekunder) för lägre värmeinställningar.

9.

Spritz avsnittet med hårspray. Lossa det andra hårskiktet och upprepa curlingprocessen. Gör detsamma för det tredje lagret.

10.

Låt håret svalna och vrid huvudet upp och ner. Spritz hela håret med hårspray. Kör fingrarna genom håret försiktigt för att separera krullarna.

Tips och varningar

  • Var noga med att inte röra huvudet med krulljärn.
  • Att komma och behålla salongstilkrullningar hemma är inte omöjligt. Det är faktiskt mycket enkelt med rätt verktyg och tid. Att skapa salongkronor hemma är billigare än att få dem gjort på en salong. En annan fördel är att du kan experimentera med olika stilar utan att ständigt förklara stilen du ' tänker på. Att få långvariga lockar hemma kan göras inom en timme eller så, beroende på hårets längd och tjocklek.