Hur man rättar pop en pimple

 

1.

Först kommer du att vilja se till att din finn är perfekt för att poppa. Om pimplens huvud, vilket är den vita pusfyllda spetsen, inte är synlig, fortsätt inte för att sätta på sitsen. Du måste vänta på att pimplens huvud ska dyka upp, eller du kommer att riskera att du blir irriterande för ditt ansikte eller irriterande sätet ännu mer. Om du vill koaxera huvudet på pollen som ska visas, försök placera en varm tvättduk över bumpen och vänta en dag eller så.

2.

När det vita huvudet har visat sig, tvätta händerna med antibakteriell tvål och varmt vatten. Också, om ditt ansikte är smutsigt eller täckt av smink, fortsätt och tvätta ditt ansikte. Detta kommer att förhindra att några bakterier kommer in i den nysspunna sitsen.

3.

Efter torkning av ansikte och händer, dämpa en tvättduk med varmt eller varmt vatten. Tryck detta mot siten och håll den där i ca 10-30 sekunder, beroende på hur stor siten är. Du bör kunna känna att ditt vita huvud löser upp när tiden går vidare.

4. Ta bort tvättduken och plocka upp en vävnad, en pappershandduk eller en lång bit av toalettpapper. Placera dina två indexfingrar på motsatta ändar av ditt valda papper, kläm fast sidorna på din pollen, placera tryck på det vita huvudet. Det kan sticka lite, men öka trycket tills din vita huvudet dyker upp. Det varma vattnet kommer att hjälpa till att lossna pus och göra det lättare att popa.

5.

När det dyker upp, torka snabbt bort överskjutande pus / rest och släpp lite av träd te olja på en bomullsboll på den färskpressade sitsen. Detta kommer att bidra till att bekämpa bakterier i den poppade pollen. Därefter suger du några pimplekräm (antingen salicylsyra eller bensoylperoxid) på pimplet och väntar på att det torkar innan du lägger dig.

Tips och varningar

  • Medan jag rekommenderar att du puffar dina finnar på natten, innan du lägger dig, kan du också göra det under dagen. Men valde en klar pimplekräm av uppenbara skäl. Ren u0026 amp; Clear gör en utmärkt klar akne slåss spot cream.
  • Om din acne inte vill pop, tvinga inte den. Använd din dom och kontakta en hudläkare.
  • Om du vill förebygga och behandla finnar, kolla in mina andra artiklar om akne och hudvård.
  • Vänligen kontakta din hudläkare om du har svår eller ihållande svår akne. Det finns flera typer av akne, och du måste få korrekt behandling i vissa fall i form av antibiotika, aktuella krämer, etc.
  • Alla hatar finnar, oavsett om de är unga, gamla eller någonstans däremellan. Den sociala stigmatiseringen av att ha en stor zit på ditt ansikte, eller någonstans för den delen, är en som fortsätter med oss ​​för evigheten. Medan poppar ofta får en dålig rep, om det görs på rätt sätt kan det effektivt göra dina zits försvunna.