Hur man behandlar din hud med vitaminer

 

1.

Leta efter rengöringsmedel och fuktgivare som innehåller vitaminerna A och C för att pummla finnar. Vitamin A, bättre vet i kosmetiska kungariket som retinol, hjälper till att minska befintliga zits och avskräcker andra ovälskade besökare genom att exfoliera huden och rensa porerna. Vitamin C hjälper till att normalisera sebumproduktion och alla blekande oljor blivit röda i finnar och akne ärr.

Investera i ansiktskräm som innehåller E-vitamin för att lugna fläckig hud. E fungerar inte bara som en vätskespännen i ditt ansikte genom att skydda den från orätt väder (som torr vintervind eller brännande sommarsol), den ersätter också förlorad fukt och förhindrar att ytterligare fukt sipprar ut.

3.

Använd K för att rädda för att dölja mörka cirklar. Medan K-vitamin har använts i flera år för att minimera blåmärken och brutna blodkärl, har K-berikade krämer kliniskt visat sig försvaga fula ögonloppscirklar.

4.

Prova detta A till C Complexion Cocktail för ditt ansikte:
3 matskedar nypressad morotsjuice
3 matskedar nypressad tomat eller apelsinjuice
1/2 kopp havregryn
1 tesked honung
Om du har tillgång till en juicer, kläm din egen juice, om inte, köp den färskaste juice du hittar i din lokala hälsokostaffär. Kombinera juicer och havregryn i en blandningskål och rör om tills havremjöl är mättad. Lägg till honung och sprida sig snabbt över ditt ansikte. (När vitaminerna i safet är luftburna, försvinner deras kraft.) Låt på i 15 till 20 minuter, skölj av med ljummet vatten och klappa torrt.

Vitamin-infuserade lotioner och potions Läcker inte huden utan hjälper dig också att få din dagliga dos av näringsämnen uteifrån.