Long Punk Frisyrer för män

 

Reverse Mullet

Den omvända mulleten är en stil som kräver att du skär ditt hår lite kortare i ryggen. Regeln är att hålla håret framför ditt ansikte längre än håret bakom huvudet. Denna stil fungerar bäst om du kan räta ut håret och använda någon produkt för att hålla håret tjockt.
En delmängd av omvänd mullet användes av Glenn Danzig från The Misfits. Om du har pärlor som kan falla rakt ner i mitten av ditt ansikte som en dolk, kommer det att se helt punk.

Färgat hår

Om du redan har långt hår och inte vill klippa det, kan punka upp det genom att lägga till lite färg. Streaker av vitt eller silver kommer att fungera bra på killar. Tänk Johnny Depp i 'Sweeney Todd.' Om du vill ha mycket färg i ditt långa hår, gå med mörkblå eller jet svart. < h2> Ramones Hair Om du vill gå i skolskola med ditt långa hår, se till Ramones för inspiration. De spikade inte på håret eller använde produkten för att stile den. De lät det bara växa i sina ögon och förbi sina axlar. Denna stil kommer att se speciellt punk om ditt hår är lite vågigt eller lockigt. Du behöver inte hålla ditt hår kort om du vill ha en punkstil. Några av historiens största punkrockers hade hår under axlarna. Vanligtvis är den vanligaste färgen för punkhår jet svart. Se till att du inte förvirrar punkhårar med emo. Den senare är alltid mer likformig och asymmetrisk. Punkhår är vanligtvis enkelt och maskulin.