Stilar för Straight Medium Hair

 

Medium Hair Up

Medellång hår kan stylas i en enkel bulle. För ett mindre strängt utseende kan strängar dras ut och krullas. Håret kan också dras till sidan för en fransk rulle. Detta kan kräva ett antal stiften, beroende på hårets tjocklek. För enkel elegans kan håret också dras tillbaka i en hästsvans och tillåtas hänga.

Medium hår ner

Håret kan delas på sidan och vinkas något framåt med ändarna vände lite under en 1940 's' skärmgudinna '-effekten. Hårets topp kan dras tillbaka, medan resten får hänga. Krullar kan läggas till för effekt. Och det kan naturligtvis kamma rakt tillbaka och hållas på plats med en hårband.

Medium hårflätat

Medium hår är tillräckligt lång för att rymma alla slags flätade stilar. Franska flätor är ett underbart exempel, liksom cirkulära flätor som omger kronan. Mer utsmyckade stilar, som fishtail flätor och flätor i former, gör det bra med den här typen av hår. Rak hår kan stylas på ett antal olika sätt. Medellängd är bara tillräckligt lång för att dra av några stilar utan att vara för lång för andra. Tack vare de många tillgängliga verktygen kan rakt medelhår visa några av de bästa stilarna.