Hur man hjälper till att förhindra en tatuering från att blekna

 

1.

Följ din tatueringskonstnärs anvisningar om hur du ska ta hand om din tatuering. Strax efter att du fått en tatuering, måste du hålla den täckt i några timmar, hålla den tvättad och fuktad och leta efter infektioner. Om du inte följer anvisningarna i början kan din permanenta tatuering drabbas av skadliga effekter.

Använd solskyddsmedel på din tatuering när den utsätts för solljus . Solen kommer att blekna bleken i en tatuering, vilket får den att se oattraktiv och mindre levande.

3.

Fuktar huden där tatueringen finns. Lotioner eller kroppskrämer är bra val. Applicera det varje kväll före sängen för att hålla din hud frisk.

4.

Bryt ner och fyll in varje 5 till 10 år. Tyvärr kommer tatueringar att blekna över tiden och fyllnadsmaterialet kommer att krävas. Ta hand om din hud när du går tillbaka för en fyllning. Håll den täckt strax efter och under de följande dagarna, håll den tvättad och fuktad. < / p> Tatueringar är överlägset en av människans äldsta trender. Arkeologer har upptäckt antika mumier som bar tatueringar på sina kroppar. Idag väljer människor över hela världen fortfarande att markera sina kroppar med speciella symboler, ord eller bilder. Om du tänker på att få en tatuering, eller redan ha en tatuering, var försiktig så att det varar så länge du kan. Även om tatueringar är permanenta, kommer färgen att blekna över tiden. Det finns några saker du kan göra för att sakta ner fadingprocessen.