Afroamerikanska flätad krona frisyrer

 

Snygga snoddar

Enligt lovetoknow.com är platta snoddar en utmärkt stil för den upptagna kvinnan på språng. Håret är snittat i små segment på kronan, och varje sektion är uppdelad i två. De nyuppdelade sektionerna vrids sedan runt varandra mot plattan. Detta görs hela vägen runt kronan.

Två strängtvridningar

Två strängvridningar liknar flata vridningar, men hänger fritt från huvudet. Håret är uppdelat i segment och delas igen som tidigare. Dessa segment, en gång splittrat i hälften, vrids runt varandra i individuella flätor. De kan stylas över huvudet, eller endast i kronan. Resten av håret kan vara cornrowed eller på annat sätt utformat för ett annat utseende.

Halv korgväv

Halv korgväv är en utarbetad och vacker frisyr som ser underbart ut på kronan. Håret är först avskuren vid kronan, flätade i individuella flätor. Dessa flätor är sedan noggrant vävda in i varandra för att skapa en korgväv. Resten av håret kan också vara cornrowed eller helt enkelt bäras rakt. Denna stil, som ofta görs med syntetiskt hår, kan ta upp till fyra månader med korrekt vård. Flätta frisyrer är en underbar variant för svart hår. Flätor som går runt kronan är i synnerhet mycket eleganta. De är ett utmärkt sätt att jazz upp en outfit och gå från dag till kväll på stunder. Det finns många olika frisyrer att välja mellan; Detta gör det lättare att välja den stil som passar dig.