Produkter för svart hårväxt

 

Avokado och olivolja

Avokado och olivolja arbetar tillsammans för att ge näring och stärka ditt hår. Krossa en stor avokado tills den är jämn. Om ditt hår är långt och tjockt, använd två avokado. Tillsätt 1 tsk. av olivolja till mashed avokado. Smörj denna blandning på dig hår. Täck ditt hår med ett duschlock i 30 minuter och skölj sedan avokado-balsammetern. Shampoo och torka håret som vanligt. Användningen av denna blandning kommer att låta håret mjukt och hjälpa hårets tillväxt.

Majonnäs

Kläd håret helt i majonnäs och täck ditt hår med en plastduschlock i 20 minuter. Skölj majonnäs ur håret och tvätta och torka håret som du normalt skulle. Placera en handduk runt axlarna så att eventuellt läckage från majonnäs inte hamnar på dina kläder.

Lustrasilks kolesterol med Shea Butter

Använd detta Lustrasilks kolesterol med Shea Butter två gånger i veckan för att hjälpa till att öka hälsan på ditt hår och hjälpa till att främja tillväxten. Denna balsam infunderas med sheasmör, mango frö, smör, kolesterol och sojabönolja, som alla uppmuntrar till hälsosam hårväxt. Skölj produkten ur håret efter 5 minuter och torka som vanligt. Lustrasilks kolesterol finns i många läkemedels- och butikskedjor samt skönhetsbutiker.

Neutrogena Triple Moisture Daily Deep Conditioner

Denna balsam kan användas varje dag efter att du har tvättat hår. Applicera och skölj omedelbart Denna behandling är idealisk för ett upptagen liv, det finns i de flesta större läkemedels- och detaljhandelskedjor. Skönhetsbutiker bär det också.

Majonnäs och ägg

Mögel och ägg gör en kombination som är full av protein vilket bidrar till att skydda håret mot hårbrott, vilket gör det möjligt att växa. Blanda 3 msk majonnäs och 1 ägg i en skål. Applicera blandningen i håret och låt det stå i 20 minuter. Skölj med ett mycket skonsamt schampo eller ett barnschampo. Täta krullar gör svart hår bräckligt och benäget för brott. Hårbrott saktar hårväxten. Hårväxt för svart hår kräver att svart hår är konditionerat och omhändertat ömt. Att använda produkter för svart hårväxt kan hjälpa dig att hålla din hårhår frisk och växande.