Hur man skapar din egen personliga stil

 

1.

BÄR VAD ARBETAR PÅ DIN ORGAN. Det är frestande att lockas till trendiga saker när det gäller din personliga stil. Men att klä din kropp i stilar och skär som fungerar bäst för det visar att du har mycket stil.

2.

COUNT ON CLASSICS. En klassisk trench coat, pärlor eller en liten svart klänning är bra bitar för att skapa en klassisk stil med signatur!

3.

HAR EN UNDERHANDLINGSPIECE Välj ett tillbehör som kan vara ditt 'signaturstycke'. Det kan vara en överdimensionerad faux blomstring, en fedora, en örhängen handväska, en Hermes-halsduk eller en svart ullbjörn. Se till att det är kul, uttrycker vem du är och bära det varje dag (eller nästan varje dag!)

4.

En signatur 'PRINT'. När du tänker på Gwen Stefani tycker du om houndstooth, röd plaid och leopard. Amy Winehouse är polka dots och Katy Perry är ganska floraler. Antag ett signaturutskrift för att lägga till lite zing och skapa en personlig stil.

5.

GÅ FÖR BOLD. Ta ledtrådar från Isla Fishers karaktär i 'Confessions of a Shopaholic' och gå för djärva färger. En gul överrock i de döda på vintern är oväntat och roligt! Så är ljusa färgade tillbehör.

Med din egen stil får du veta vad du handlar om. Om det är klassiskt, trendigt eller sexigt, ger en personlig stil ett unikt utseende och hjälper dig att definiera din personlighet!
PDF:c140