Tips om frisyrer för män

 

Tunnande hår

Håll ditt hår kort överallt om du har manlig mallhals eller tunna hår. Ofta växer män resten av håret länge och hoppas kunna klara sig i håret nära pannan och kronan. Allt detta gör att man betonar hur smal de tunna fläckarna är. Istället väljer du en kort stil överallt, vilket gör ditt hår hela längden och kommer att kamouflera områden med gallring. Be din barberare att klippa eller klippa håret till en jämn längd för att tunna håret som ser tjockt och snyggt ut.

Curly Hair

Tänk balans när du stylar lockigt hår. Många män har tjockt, grovt, orubbligt, lockigt hår som de har svårt att tämma. Några med lockigt hår kan bara raka av det eftersom de inte är säkra på hur man hanterar det eller stilar det. Men tricket är att klippa det så att det balanserar dina funktioner så att det kompletterar ditt ansikte snarare än att bekämpa det . Om du till exempel har större öron, klippa ditt lockiga hår så att det är längre på toppen. Tanken är att använda ditt lockiga hår för att skapa en jämnare profil. Håll din barberare skuren i vissa lager så att du kan arbeta med texturen och helt enkelt tvätta och gå utan mycket produkt eller styling.

Hårprodukter

Glöm inte att det här är en kvinna s domän. men rätt produkter kan göra det så att din frisyr är mer hanterbar och ser bättre ut. Du behöver inte en hel badrumsskåp full av produkt, bara några få underhållsprodukter kan ge dig bättre hårdagar. Investera i en bra, fast hållgel. Detta hjälper när du vill spika håret eller ge det mer konsistens . Om du inte gillar den krispiga känslan av att gel ger ditt hår, lägg till en boll av balsam till gelén i din handflata innan du kör den genom ditt hår och det kommer att vara mjukt vid beröring. Om du har lockigt hår, använd en mousse som är knuffad i håret efter en dusch för att få fram krullen och ge den mer definition. Experimentera med nya produkter för att hitta en eller två som du älskar att använda. Män får ofta den korta änden när det gäller frisyrer och styling. På frisör eller stylist är ofta den tunga stilen kvar för damerna. Men män har unika behov och problem när det gäller håret, och de bör lösas genom att hitta frisyrer som fungerar för alla de enskilda hårproblemen de har.