Hur man gör enkla och varaktiga Dreadlock (loc) frisyrer

 

1.

Tvätta dina lokar. Efter shampooing, konditionering och eliminering av överflödigt vatten från ditt hår börjar du vrida dina rötter med din valda hårvårdsprodukt och säkra vridna rötter. Vrid roten i vilken riktning du önskar tills du har skapat en smidig cylindrisk hårdel som avger din hårbotten.

Mättad loc från rot till spets med en hållprodukt och Välj ett av följande steg för att skapa en enkel och varaktig dreadlock (loc) frisyr.

3.

För att skapa ett vågigt utseende: För varje 3 platser där du har mättat och vridna rötter, fläta dem ihop och säkra spetsarna med små gummiband eller svampvalsar. Lossa flätorna när dina lokar är ordentligt torra. Ändarna kommer antingen att vara något böjda eller krullade beroende på vad du valde för att säkra tipsen.

4.

För att skapa ett vågigt utseende: För varje 3 platser där du ' mättade och vridna rötter, fläta ihop dem och säkra tipsen med små gummiband eller svamprullar. Släpp flätorna när dina lokar är ordentligt torra. Ändarna kommer antingen att vara något böjda eller krullade beroende på vad du valde för att säkra tipsen .

5.

För att skapa ett lockigt utseende: Vik upp varje fuktig plats runt svampen från en svampvals till en rot och fasta i hårbotten. Repetera för varje lok.

6.

Skapa ett spolat utseende: Investera i produkten som kallas Wrap-a-loc. Med det här unika stylingsverktyget kan du linda ditt lopp runt om från spets till rot och Sätt på det i hårbotten. Verktyget kan bäras medan ditt hår torkar för ett intressant afrocentriskt utseende och släppas en gång torr, skapa ett Shirley-tempel / spolat utseende. (Jag lärde mig det från en Loc-konvention och använda den jag själv.)

Tips och varningar

  • Palmrullning är inte nödvändigt.
  • Enkel vridning i en riktning med tum och pekfinger räcker .
  • Jag jobbar inte för Wrap-a-loc eller jag är ansluten till skaparna eller tillverkarna på något sätt. Jag är en kund som faktiskt gillar och rekommenderar produkten eftersom den fungerar.
  • Att behålla locs är inte svårt, men det krävs lite tid. Vissa enkla locstilar kan vara till din nästa schampo om du tar dig tid och använder den bästa hårvårdsprodukten för din hårtyp.