Hur man skiljer skillnaden mellan en riktig och falsk Louis Vuitton väska

 

1.

Först, var köper du den här väskan från? Eluxury.com är den enda auktoriserade Louis Vuitton-återförsäljaren på internet och de har aldrig Louis Vuitton till salu.

Ebay är en annan källa för att köpa en Louis Vuitton, men kontrollera säljarens återkoppling, vad säljer de, listar de var de köpte påsen, innehåller de en kopia av reciepten (minus Betalningsinformation). Var försiktig, du vill aldrig spendera hundratals dollar på en falsk.

2.

Hur ser väskan ut? Finns det ett serienummer i väskan. De flesta LV-väskor har det, men det kan vara gömt rätt längs sömmen.

Väskan ska också vara tillverkad av ett kontinuerligt stycke tyg - så det ska gå från en sida till den andra - höger sida upp och sedan upp och ner.

3. < / p>

Vad följer med det? Jag har sett falska med en smutsig utseende dammsuga. Om du köper den i en Louis Vuitton butik, levereras den med en låda, dammsuga och handväska. Varuhus ger ibland inte dig rutan, men ber om det.

Om du köper online och det inte används ska det komma med alla dessa saker.

4 .

Senast ser ut som facket, det ska vara rent, inga smutsar, smutsiga knappar eller spännen. I sällsynta fall har jag tyckt att bältena är splittrade, men LV kommer att reparera dem för dig.

Tips och varningar

  • Betal med kreditkort till skydda ditt köp.
  • Tänk inte på god feedback betyder autentisk, få fakta.
  • Louis Vuitton, ett av de mest eftersökta varumärkena, hur vet du om den du vill köpa är riktig? Följ dessa enkla steg för att ta reda på om vad du får är äkta eller en av tonsvis av förfalskningar.