Hur man gör armband med magnetiska pärlor

 

1.

Klipp ett stycke elastik tillräckligt länge för ett armband, med ca 6 tum extra för att koppla av. Placera alla pärlor som du vill använda i en pannfack eller på en trasa som håller dem på plats. Se till att det finns tillräckligt för att göra ett genomsnittligt 7 1/2 tums armband. På sträckt sladd kan det vara några mindre, men kom ihåg att du inte vill ha några tomma områden utan pärlor. När du har mönstret läggs ut, lägg ett skottband över slutet av sladden ca 1 tum från slutet. kommer att göras från den öppna änden. Använd en pärla som är tillräckligt stor för att dra in den knutna knuten i slutet av strängningen. Detta kommer att gömma knuten och hålla lite lim för säkerhet.

2.

Byt ut den här processen tills du har tillräckligt med pärlor för att passa dina uppmätta behov. Nu börjar du göra den slutliga bindningen.

p>

3. Ta bort bandet och håll ihop båda ändarna av armbandsledden och knyta en överhandsknut som arbetar knuten ner till pärlorna. Tie en andra gång och dra åt. Dra in knuten i hål i en av de avslutande pärlorna och lägg en liten droppe lim på knuten. Låt det torka väl och skära sedan de långa ändarna av armbandsledningen.

Tips och varningar

  • Du kan använda tråd också, men du behöver kunskap om att placera krymppärlor och klämmor på armbandets ändar.
  • Om du inte är säker på storleken, försök med att sluta hållas med tejp innan du avslutar. Gör ett magnetiskt armband med magnetiska pärlor i några enkla steg.