Hur man tar bort sollös garvning lotion

 

1.

Skrubba. Det här är nyckeln till att ta bort oönskade solarium. Använd en exfoliating kroppsvask för att ta bort mycket av oönskade solbränna. Genom att exfoliera tar du faktiskt bort död hud och därmed avlägsnar det översta lagret av din solbränna.

2.

Bageriprotein. Här är ett bra sätt att ta bort bara fläckar av solbränna lotion. Kanske vill du behålla din solbränna men ta bort streck av solbränna. du kan göra detta genom att skrubba lite bakpulver på våt hud. Rengör huden fullständigt när den är färdig med koka.

3.

Pimpsten eller exfolierande tvål. Ett annat sätt att gnugga bort den solfria solbränna är genom försiktigt exfolierande hud med en lätt slipande tvål eller pimpsten. Gnid försiktigt för att förhindra irritation.

4.

Ge det tid. Om du upptäcker att dessa andra metoder är för irriterande på huden, vänta några dagar för att solbränna ska blekna. Tvätta och exfoliera ofta. Om sträckan är på benet, bära byxor, om det är på armarna, ha på sig en söt jacka eller dölja med någon sminklimare. Det finns sätt att dölja en dålig sollös solbränna medan du väntar på att den bleknade.

5.

Gör det perfekt första gången. Istället för att försöka ta bort solbränna lotion när din solbränna blir dålig, förhindra den att hända. Läs artikeln i resursdelen nedan för hur för att få en perfekt sollös solbränna.

Tips och varningar

  • Undvik träning eller tung fysisk aktivitet efter att ha applicerat solfri solbränna, eftersom svettning kan orsaka att den stryker.
  • Att få en perfekt sollös solbränna kan vara en knepig process och kan leda till att man behöver ta bort solens solbränna från vissa delar. Vissa människor kanske inte kommer ihåg att tvätta händerna efter applicering och lotionen kan orsaka att händerna blir orange. Medan för andra kan den solfria solbränningen ha lämnat märkbara streck och körningar av apelsin. Oavsett din omständighet, här är några enkla sätt att ta bort solfria solbränna.