Hur man upptäcker mode trender

 

1.

Undersök nationella TV-webbplatser som ABC, NBC och CBS. Var och en av dessa stationer är värd en morgon show i vilka mode segment utgör en del av showen. Titta på dessa modedesigner gratis för att upptäcka modetrender som alla kan köpa.

2.

Sök igenom populära tidskrifter. Det är inte nödvändigt att söka igenom mode mags att upptäcka modetrender. Varje tidning som någonsin skriver ut enstaka modeartikel är trender samvete.

3.

Kontrollera den lokala scenen. Undersök vad folk din ålder verkar ha på sig just nu för att upptäcka lokala modetrender. Tänk på skär, färg, passform och tillbehör. Modetrender handlar inte om de olika typerna av kläder.

4.

Besök de trendiga butikerna i staden för att upptäcka modetrender och diskutera de senaste trenderna med andra fashionistas.

Tips och varningar

  • Tänk först vad som gör att din kropps- och hudton ser bäst ut och för det andra vad det är en modetrend.
  • Bara för att det var populär för 20 år sedan och var faux pas 10 år betyder inte att det fortfarande är faux pas idag (tänk leggings).
  • Att veta hur man märker modetrender är det första steget att bli fashionabla. Lyckligtvis, med bred tillgång till flera källor till media, är det lättare nu än någonsin att upptäcka modetrender. Använd dessa enkla idéer för att komma på rätt väg för att upptäcka modetrender.
    PDF:c151