Kändis Frisyr Tips

 

Jennifer Aniston

Jennifers slanka, raka stil som hon bär mest av tiden är ganska enkel. När hon har ett evenemang som kräver ett mer formellt eller klädigt utseende, flätar hon helt enkelt eller vrider håret ungefär två inches från hårlinjen, eller använder ett hårtillbehör som simulerar flätat eller tvinnat hår. Resten är kvar hängande.

Heidi Klum

Heidi Klum hade nyligen en klänning med en distinkt halsringning. För att få ut det mesta av den här modeklaringen bär hon håret ner, med främre delen dras till ena sidan bort från ansiktet. Därifrån klärde hon håret sopas tillbaka, och toppen kammades så att det inte skulle dölja hennes ansikte. Hållspray höll allt Charlize Theron Charlize Theron visar att du inte är begränsad till vissa stilar bara på grund av att ditt hår är kort. Snurra bara små delar av ditt korta hår och säkra dem med bobby pins. Don ' t tuck ändarna i, dock. Låt dem sticka ut. Detta är en gång du vill att ditt hår ska se lite rörigt ut. Använd en hårprodukt som kan sprutas på och lämnas in, vilket ger volymen och applicerar den på rötterna på ditt smäll. Sedan torka dem i ett sidoväggigt sätt som ligger över din panna. Härifrån, använd tillräckligt med hårspray för att behålla allt där det tillhör.

Anne Hathaway

Anne Hathaway tog den klassiska bunen ett steg längre när hon sopade framsidan av håret över pannan, över hennes öra och säkrade den med en hårpinne. Resten av hennes hår var fast i en liten bulle.

Du kan ha samma utseende genom att först kopiera vad hon gjorde med håret framför. Sedan, för att göra bullen, enkelt samla ditt hår i en låg hästsvans som vilar på nacken i stället för högre upp på huvudet och säkra det med ett täckt elastiskt band. slutet på hästsvansen och ge ditt hår två eller tre bra vrider, beroende på hur tätt du vill ha bulle. Vrid sedan det snodda håret runt det elastiska bandet, kläm fast när du går tills du har gjort en bulle. Du kanske tror att du inte kan uppnå en frisyr som liknar den som bärs av en kändis, men faktum är att många av dem, medan de ser svårt ut, är lätta att skapa. De flesta börjar med eller införliva grundläggande frisyrer som hästsvans eller flätor. Andra använder sig av hårtillbehör, såsom bobbynålar eller hårnålar, som är tillgängliga för alla.