Kids Short Hair Styles

 

Korta frisyrer för pojkar

Den kortaste möjliga frisyren för en pojke - och det enklaste att ta hand om - är en buzz cut. Buzz cut är ett populärt val för pojkar idag och är också ekonomiskt: Du kan köpa en hårklippare och ge din son en snyggning hemma på bara några minuter. Alternativa korta hårklippningar för pojkar inkluderar Nick Jones lockiga do (en skiktad look för pojkar som har lockigt hår som är populärt av tonårsstjärnan Nick Jones) och besättningen sänks (en något längre version av buzz cut).

Short Hairstyles för flickor

För aktiva tjejer som vill ha en kort frisyr är boben ett perfekt val. För att få en bob, ha bara stylisten att skära din dotters hår på eller runt hakan, så att hennes hår ramar hennes nacke och ansikte. Klippet innebär också smällar som borde klippas strax över ögonhöjd. Bobs är väldigt attraktiva , fashionabla frisyrer som är söta på tjejer. En annan alternativ kort frisyr för tjejer är pixie, som liknar bobben (och fungerar riktigt bra för tjejer med fint eller tunt hår). Fråga din stylist om en pixie cut.

Omhändertagning och underhåll

Korta frisyrer är mycket enklare att ta hand om än längre stilar. De flesta korta stilar behöver inte krulla, räta eller mycket tidsklämmor. En hårtork kan användas på kort hår, om så önskas, och hårgel kan appliceras vid behov på skär som bob och pixie, men det är inte nödvändigt. Om du har aktiva barn kan det vara en utmaning att hitta en lätt men elegant frisyr för dem. Korthåriga frisyrer är det perfekta valet för pojkar och flickor på språng, och många kan vara lika attraktiva som längre frisyrer som kräver mycket mer tid och ansträngning. De flesta korthåriga frisyrer är helt enkelt tvätta och gå och kan stylas om några minuter.