Så här reducerar du puffiga ögon med dessa naturläkemedel

 

1.

Applicera Cool Cucumber Slices. Applicera svala gurka, äpple eller potatisskivor ovanpå dina slutna ögonlock i några minuter tills skivorna värmer upp, kommer att minska puffiness naturligt.

2.

Kylda tepåsar. Täck dina slutna ögon med fuktiga, kylda tepåsar. Tanninsyran i tepåsarna hjälper till att lugna hela ögonområdet. (Detta fungerar också för röda ögon om du inte har droppar tillgängliga.) Dämpa bara två tepåsar och kyla dem i kylskåpet i ett ögonblick. Placera dem över dina slutna ögonlock, sätta mycket lätt tryck på dem i 3 till 4 minuter.

3.

Använd kalla skedar. Stick två teskedar i kylskåpet eller frysen och lägg dem försiktigt över dina ögon tills skedarna värmer upp.

4.

Prova is. Wrap enkelt några isstycken i en mjuk pappershandduk eller tvätta och applicera försiktigt på ögonlocken och det luddiga området.

5.

Kall mjölk. Doppa lite bomullsplattor i iskall mjölk och pressa så mycket mjölk ut. Applicera på lock tills kuddarna värmer upp. Du kan göra detta några gånger tills svullnad är borta.

6.

Häxhäxa. Blötlägg en bomullsboll i kyld Witch Hazel, pressa ut överskott och placera på slutna ögon.

7.

Chill Your Eye Cream. Håll ögonkräm i kylskåpet. Kylen kommer omedelbart att bidra till att minska puffiness när du applicerar den. Var noga med att applicera det försiktigt med ditt ringfinger och tryck försiktigt när du applicerar.

8.

Applicera hemorrojderkrämer. Medan hemorrhoidkräm inte är helt naturlig är det också känt att göra tricket. Detta brukade vara ett gammalt modellera trick för omedelbar minskning av puffiness. Från vad jag förstår har vissa av krämerna i USA inte längre den ingrediens som gjorde det här arbetet så bra. Var noga med att hitta en kräm som har hajleverolja och jäst i den. (Var också noga med att inte få grädde i ögonen.)

9. Applicera Gel eller vatten masker. Även om du kanske behöver köpa den här produkten i en butik, fungerar den också bra. Använd en kall gel eller vattenmask i några ögonblick. Det minskar inte bara puffiness utan kan också vara mycket lugnande.

Det finns en hel del saker som kan orsaka ögonpuffiness och puffiga lock.

Saker som: Brist på sömn, gråt, vätskeretention orsakat av vädret eller hormonella förändringar, allergier, vissa läkemedel eller till och med ärftlighet.

Här är några sätt som är naturliga sätt att reducera ögonlocket och ögonlocket.