Cute Hair Highlight Ideas

 

Emo Punk Highlights

Frostning och höjdpunkter i hår är tillbaka i mode. Höjdpunkter är en häftklammer för alla heta emo punk frisyrer och används i ett brett spektrum av färger.

Utforma små fläckar med höjdfärg på toppen av en super kort frisyr. Gör ett dramatiskt uttalande genom att använda en extrem höjdfärg som ljusblå om du har blont hår eller en extrem blondin om du har mörkt hår. Markera bara ändarna på ditt punkhårsklipp om du har en längre stil.

Skapa en stark kontrast genom att markera toppen av ditt huvud en vild eller ljus färg och ha håret underfärgat en mörk, dämpad färg. Höjdpunkterna kommer att dyka upp och skapa en helt ny dimension för din frisyr.

Pröva söta, spikiga höjdpunkter för att accentuera din skarpa frisyr med superblonda streck på mörkt svart eller brunt hår. En annan söt markeringsfärg är ljusrosa höjdstreck.

Naturliga höjdpunkter

Ge ditt hår ett solkysat utseende med ett huvud fullt av naturliga blonda höjdpunkter. Naturliga höjdpunkter ser bra ut med någon hårklippning och är lätta att uppnå med rätt teknik.

Naturliga höjdpunkter är oftast inte lika uppenbara som det tjockare markerade håret. Fråga din stylist att skapa detta utseende genom att markera endast små bitar av hår i varje gäng. Markera bara den övre delen av ditt huvud för ett mer naturligt 'strand' utseende.

Markera behandlingstiden bör vara lite kortare än vanligt eftersom du vill att dina höjdpunkter ska blanda med din hårfärg och stil för att ge dig mer av ett övergripande glöd. Bearbetningstiderna varierar beroende på hårets nuvarande tillstånd, oavsett om du lägger höjdpunkter över färg och din nuvarande hårfärg. Din stylist bör kolla dina höjdpunkter om några minuter för att få det till rätt nyans.

Mörka hårhöjdpunkter

För att minimera risken för att din mörka hårfärg vrids bra eller orange har dina höjdpunkter gjorts av en professionell stylist. Tänk på bruna höjdpunkter istället för att gå för blondin. En nyans av brunt kan ge dig ljuset och hissen du behöver utan brassiga övertoner. Beroende på vilket utseende du vill, fråga din stylist för att matcha en brun markeringsskugga för antingen ett naturligt, blandat utseende eller en ljusare brun för en chunkier, djärvare stil. För ett trendigare utseende, välj varmröd, ros och crimson höjdpunkter. Söt hårspetsidéer när de tillämpas korrekt kan accentuera din frisyr. Några blonda höjdpunkter i hela ditt hår kan lysa upp din nuvarande frisyr. Använd ljusa, livfulla primära färger i ditt hår för ett mer emo mode uttalande eller väva en mängd olika höjdpunkter och lowlights för att göra dina lager pop.