Enkla hårstilar för tjejer

 

Snabbt klar, svår att underhålla

Den klassiska hästsvans kan ta mindre än fem minuter att kasta ihop, särskilt på en liten flicka. Vid nästa morgon kanske hennes hår inte ser lika snyggt som det gjorde dagen innan. Att ha på håret löser bara några enkla slag med en kam eller borste och kanske en strategiskt placerad barré, och barnet är redo att gå. Den här frisyren kan dock gå söderut än snabbare än hästsvansen, och kammade tangles ut ur en liten tjejs hår är en hjältisk prestation för någon förälder. Flickor med kort hår har dock en stil som är snabbt gjort och lätt att underhålla .

Tidskrävande, lätt att behålla

Hairstyles.com säger att föräldrar ska hålla flickor 'frisyrer enkelt eller bundet för att undvika fläckar. Många flätta stilar faller i denna kategori. Grundläggande franska flätor tar längre tid än en hästsvans eller lös hår. Men när de görs rätt kan de vara i åtminstone ett par dagar innan du behöver göra om dem. Mer komplicerade flätor, till exempel hörn, tar längre tid att göra men kan ta upp till tre veckor.

Hur man upprätthåller en flätad frisyr

Underhållet kan skilja sig beroende på texturen i ditt barns hår. hennes hår är naturligt rakt, en bra dos av stylinggel innan flätning och hårspray efteråt kan göra tricket. Om ditt barns hår har krullar eller vågor, kommer en bra detangler och stylinggel att fungera. Att sova i en satinduk för vilken typ av hår som helst, kommer också att hjälpa till att hålla fläckar borta. Vad gör du om du är förälder på språng och inte har mycket tid att utforma ditt dotter hår? Du ger henne en enkel frisyr. Dessa frisyrer har två olika kategorier: snabb att göra men svårt att hålla upp, eller tidskrävande och lätt att hålla koll på.