Hur man bleknar dina ögonbryn

 

1.

Läs alla instruktioner och varningar för krämfärg som du köper. Anvisningarna kommer att berätta att du utför ett allergitest. Gör det 24 timmar innan du planerar att färga dina ögonbryn. Tappa inte detta steg, du vill inte ha en allvarlig reaktion på ditt ansikte, särskilt så nära ögonen.

2.

Tvätta ansiktet med tvål och kallt vatten eller en mild rengöring och klistras sedan. Skölj inte ditt ansikte före hand och se till att rummet inte är ångkokt alls. Varmt vatten eller ånga kommer att orsaka att porerna i ditt ansikte öppnas och gör irritation mycket mer sannolikt.

3

Blanda blekmedlet enligt förpackningsanvisningarna och applicera på varje ögonbryn, täck hela håret. Var försiktig med att hålla ut ur ögonen. Om du får lite blekmedel i ögonen, spola dem omedelbart med mycket kallt vatten.

4.

Vänta på att blekmedel fungerar. Det är vanligtvis ca 10 minuter, men följ anvisningarna.

5 .

Ta bort bleken och skölj lätt med kallt vatten och klappa torrt. Ge dig själv en dag att vänja sig på det eftersom det kan göra en stor skillnad.

Du kanske undrar varför i världen någon någonsin skulle bleka sina ögonbryn.

Tja, det finns några skäl. Det mest uppenbara att vara om du lyser ditt hår. Att ha blekblont eller rött hår med svarta ögonbryn kan vara en bra titt på några, men många av oss skulle hellre förfalska utseendet att vara 'naturliga'.

Så håll din hemlighet och bleka de ögonbrynen. Jag lovar att du inte kommer ångra det.