Hur man gör danskläder

 

1.

Köp ett mönster för den typ av dans du gör. Följ anvisningarna på mönstret och klippa ut alla mönsterstycken som du behöver. Om du inte har ett mönster kan du göra en enkel dansskjorta genom att ta en yta av tyg, lägga ner underbenet och göra en midja och sedan sy längd neråt. Lägg elastisk och dra åt. Du kan krossa nederkant av kjolen till din höjd.

2.

En annan lätt dansartikel du kan göra utan är ett mönster är en grundläggande rörstopp. Ta en halv varv av tyg och fäll ner båda hemlinorna för att göra ett rör för elastik. Sätt i elastik och dra åt. Sy längs rörstången längs längden. Du kan lägga till mönster med broderier eller lägga till trimmer till toppen.

3.

Köp ett mönster för grundläggande bootleg träningsbyxor. Klipp ut mönstret, stift till tyg, skär tyg och sy. Lägg till utsmyckningar genom att sy egyptier mynt, pärlor och olika trimmer eller fransar för ett unikt utseende. Du kan också lägga lager av tyg på benen till en spansk stil.

4.

Gör armband eller manschetter genom att ta band av tyger och sy ihop dem i elastik. Lägg till trimmer, mynt och pärlor, eller använd tygmarkörer för ett unikt utseende. Du kan göra flera par för att matcha dina olika dansartiklar.

5.

För att skapa en rund dansskjorta, använd 7 meter väv, klipp två stycken två varv och en 1 varvstycke. Ta ett mätband och peka det till hörnet av en av de 3-yard bitarna. Flytta bandet i 90 graders vinkel, var noga med att placera stiftet eller tygmärket på några få inches. Du vill göra detta till varje bit av tyg, och sedan klippa ut. Ta förspänningsband och sy den på de övre delarna av varje kjolpanel. Sätt in elastik och knyta en knut. Lägg till sequin trim till hemlinjen med din symaskin.

Tips och varningar

  • Använd en zigzagstygn för att sy alla utsmyckningar. Köp runt för bästa erbjudandet .Try blanda olika texturer för att skapa smickrande nya utseende.
  • Det är lätt att göra egna danskläder om du är praktisk med symaskinen. Tyger finns i många färger och texturer, vilket gör skapandet av kläder diversifierat. Du kan skapa olika stilar och utseende genom att lägga till textur och utsmyckning och blanda tyger. Beroende på vilken typ av danskläder du vill, kan du vanligtvis hitta billiga mönster på alla tygaffärer och sedan ändra dem.