Hur man gör dina läppar ser fullare

 

1.

Din läppfodral ska vara en nyans som kan jämföras med läppstift eller glans du valt. För tydligheten, välj inte en läppfodring när din läppstift är av en cool ton som vattenmelon eller persika. När du väl har valt läppstiftets färg får du en färg som är mörkare.

2.

Om du inte har en v-linje (en v-linje är mitten av din överläpp som går inåt som en v-form), ta sedan den vita läppfodret och försiktigt spåra en vertikal linje som börjar från näsens rand till toppen av överkanten. Se till att den vertikala linjen du gör är svag. Det måste vara i linje med mitten av din överläpp. Använd näsens rand för att rikta dig.

3.

Ta sedan den vita läppfodret och spåra din faktiska läpplinje. Se till att din läppfodral är mjuk. Den måste lätt rulla av penna. Var väldigt lätt i spårningen. Detta blir din grundlinje.

4.

Lägg nu till färgen. Se till att din färgade läppstiftpenna skärps. Lita sedan på läpparna 'något' ovanför den naturliga läpplinjen du återskapade med det vita läppfodret, med hjälp av den färg du vill ha. Se till att du inte överlappar eller spårar över baslinjen (vit linje) som du skapade tidigare. Var noggrann uppmärksam på den v-linje du skapade. Kom ihåg att v-linjen ska vara svag. Detta ger dig en referensplats som är lätt raderbar.

5. Applicera läppglans i mitten av dina övre och nedre läppar. Sprid inte helt mot kanterna. Detta kommer att skapa en fullare effekt som kommer att fokusera på mitten av läpparna, lägga till djup och skapa en illusion av fullhet.

6.

Slutligen applicera din läppstift. Smidigt sprida färgen genom dina läppar, håll inom linjen.

7.

TA-DAAAAAAAA !!! Smooches!

Gör dina läppar verkar vara fulla och stora. Vem vill inte ha vackra läppar som kan stoppa trafiken från en mil bort?