Hur man gör tunna läppar fullständigare och mer plumpa

 

1.

Dessa tricks kan ta ett par försök att bli perfekta, men lyckligtvis kommer ögonbrynspennan att torka rätt av, så att du kan fortsätta försöka tills du får det rätt.

2.

Öppna din mun bred så att huden på dina läppar är spänd. Med ögonbrynspennan gör du en liten vertikal linje om en centimeter lång centrerad där dina övre och nedre läppar möts. Gör linjen så att den nästan kommer att försvinner när du tar tillbaka dina läppar tillsammans.

3.

Med din mun stängd kommer en bra linje att skapa det som ser ut som en dimple på hörn av din läpp, vilket ger utseendet av fullare utseende läppar. Upprepa på andra sidan. Återigen, fortsätt försöka tills de ser symmetriska och naturliga. Om det är uppenbart att linjen är där, gnugga den tills den är lättare.

4.

Nu när du har perfekterat den linjen, gör en horisontell linje precis under kanten av din läpp. Det borde vara mitt i mitten, ca 2 centimeter långt. Använd depression i överkanten som en guide för längd. Den här linjen kommer att ge en illusion av en skugga under läppen, lurar människor på att tänka på läpparna var så plumpa de kastar en skugga!

5.

Avsluta utseendet med lite av glans. Var försiktig så att du inte gnider bort ögonbrynspennan med läppglans.

Tips och varningar

  • Öva gör perfekt!
  • Ha en avslappnad konversation med någon i ditt hus innan du går ut. Om de frågar 'vad är det med dina läppar?', Överdrog du det.
  • Att ha tunna läppar kan vara en bummer, men dessa lätta tricks för att plumpa dem kan göra dig omedelbar sexkattunge!

    Snälla betygsätt och kommentera den här artikeln. Tack! :)