Hur man handlar för Makeup - Foundation

 

1.

Först måste du bestämma din hudtyp. Se till att du köper produkter som inte är kommunigena när du handlar för stiftelsen. Smink som faller under denna kategori kommer inte att täppa till dina porer. Om din hud är fet, då behöver du grund som inte kommer att täppa till dina porer. Någonstans på grunden bör förpackningen ange vilken hudtyp den särskilda sminken är bäst för.

2.

Välj sedan färgen. Att välja foundation tycker inte om att plocka ut naglarna. Det kan vara lite av en utmaning. Färgen i flaskan kanske inte ser ut
densamma när sminken är på. Försök använda prov för att bestämma rätt färg för dig Om du hittar en makeup artist på sminkdisken eller en oberoende skönhetsrådgivare borde de kunna matcha din hud. Kom ihåg att en smörbeigebrons för en produktlinje kan ha en annan färg i en annan. Så betalar du uppmärksamhet på varumärket är väldigt viktigt.

3.

Nu när du har din grundval vald. Nästa steg är hur det formulär du vill ha sminken i. Många företag tillhandahåller ett alternativ att ha en vätskebaserad foundation eller pulver. Du måste välja den som känns bäst. Bestäm om pulvret känns smidigare än vätskan och vice versa. Detta hjälper dig att bestämma nästa steg.

4.

Ansökan. Nästa måste du välja applikationsverktygen. Om du hittar det lättare att applicera med en svamp bättre än en pensel, gör ditt val i enlighet med detta. Många skönhetsproducenter har olika produkter som används för att applicera smink. Kom ihåg, vilket som helst verktyg du tycker är lättast att nå utseendet
är det du vill ha.

Shopping för smink är roligt för vissa och krångel för andra. Efter att ha läst den här artikeln borde du ha några grunder under ditt bälte som hjälper dig att hitta rätt typ av smink för dig.