Hur man inte ser din ålder

 

1.

Håll dig fri från solen och använd en bra solskyddsmedel för att förhindra för tidig åldrande. Att se ung betyder att ta hand om din hud. För att undvika rynkor, var noga med att använda en bra solskyddsmedel som har en SPF på minst 15. Om du kan gå utan garvning helt under de varma månaderna, använder du en SPF 30 eller mer mycket bättre och kommer att hålla huden ungdomlig. Varför tror du att barn har så vacker hud? Deras föräldrar använder solskyddsmedel för att skydda mjuk, mild hud. Det fungerar! Om du måste ha färg under sommaren, använd en sollös solbränna för att förhindra åldrande och förvara huden ung.

2.

Håll huden ung och fräsch med en bra fuktkräm. Fuktar efter varje dusch och före sänggåendet. Använd en med aloe eller havregryn för att förbättra hudens elasticitet. Hud som är fuktad kommer att förhindra torrhet och hjälper dig att se ung ... eftersom torr hud kan skapa utseende på rynkor och få dig att bli äldre än du verkligen är. Jergens gör stor kroppsvätskor för att hålla huden frisk och strålande och till och med göra en som ger en antydan av färg.

3.

Håll kläderna uppdaterade. Du behöver inte bära de senaste mode , men ser ung och döljer din ålder betyder att man klär sig ungdomligt. Nu menar det inte att den andra extremen ska klä sig som en tonåring. Försök att klä på minst 5-10 år yngre än din ålder. Visa upp delar av dig som du älskar. Om du har ungdomliga ben, visa dem med kjolar. Om du har stora armar, ha på sig söta camisoler eller tanktröjor. Oavsett de stora tillgångarna du har, stryk dem. Klädande unga kommer att ta minst 10 år av din ålder.

ja, naturligtvis ... för att inte visa din ålder måste du träna och äta hälsosam mat. Att äta bra och få gott om träning är nyckeln till att hålla huden ungdomlig, rynkor är gömda och saggy Du kommer att se bra ut om du behandlar din kropp väl. Bara 20 minuter om dagen kan du gå i åratal. Försök lite knep som att gå i trappan på jobbet eller springa och leka med din barn. Och äter naturligtvis massor av frukter och grönsaker som är höga i antioxidanter. För en lista med bra mat (och enkla övningar), s ee resurslistan nedan.

5.

Drick mycket vatten. Vatten är utmärkt för fuktgivande hud och, som du vet, kommer huden som är fuktad att se ung och vibrerande. Syfte att dricka minst 6-8 8oz glas vatten om dagen. Din kropp kommer att älska dig för det. Jag mår bra och har mer energi att träna, medan jag känner mig fylligare och mindre sannolikt att äta. Vatten är en bonus för att knacka år utan din ålder!

6. Få gott om sömn på natten. Sömn hjälper kroppen att vila och läka efter en lång dag med ansträngande övning och arbete. Vila din kropp hjälper till att hålla det ungdomligt och friskt. Försök få minst 6-8 timmars sömn en natt. Vissa behöver mer, vissa människor behöver mindre. Du kommer att veta hur mycket sömn som är bäst för dig baserat på hur du känner dig under nästa dag. Du kommer att se din yngsta och bästa med en god sömn.

Tips och varningar

  • Var noga med att tvätta ansiktet två gånger om dagen för att hålla är ungdomlig och hälsosam ... lämnar smink på när du sover, förbättrar rynkorna, eftersom sminken kommer in i veckningar på natten och sätter in.
  • Undvik alkohol och tobaksbruk ... både åldras hud dramatiskt och kan öka utseendet av din ålder med 10 år.
  • Ser ung blir hårdare när vi åldras. När vi blir äldre måste vi ta itu med rynkor, åldersfläckar och skonsam hud. Tiden är definitivt inte på vår sida. Men det finns sätt att bekämpa modern natur och undvika säkerheten att 'åldras graciöst'. Här är några tips för att komma igång.
    PDF:c155