Hur man rengör, tonar och fuktar ansikten dagligen

 

1.

Rengöring:
Fukt tvättduken med varmt vatten. Med båda händerna börjar vid nackens botten och fuktar nacken och ansiktet med uppåt och utåt cirkulära rörelser. Detta är viktigt eftersom vi måste ta bort det döda epithelialet före handen.
Med en nickelformad del av ansiktsrengöringsmedel dab små mängder på båda sidor av Adams Apple, hakan, var sida om underkäken, varje kind, vardera sidan av näsan, varje ögonlock, varje tempel och cirka tre dabs över pannan.
Fuktar fingrarna med varmt vatten och med fingertopparna arbetar i små cirkulära rörelser uppåt och utåt som börjar på nacken. /> Arbeta upp nacke och ansikte metodiskt.
När manipulationerna på nacken och ansiktet är klara, tvätta tvättduken igen med varmt vatten och skölj av rengöringen noggrant.

2.

Toning:
Användning av toner, efter räddning eller akne rengöringsduk täcker du den rensade ytan av nacke och ansikte.
Om det gör det lättare med tonern eller fuktar efter en rakning av bomull eller kvadrat med gasbindning med tonern eller efter rakning.
Gnid lösningen på nacke och ansikte i samma uppåt och utåt motio ns som används för rengöring.

3.

Fuktighet:
Dab små droppar fuktkräm på varje sida av nacken, hakan, var sida om underkäken, varje kind , varje sida av näsan, varje ögonlock, varje tempel och cirka tre dabs över pannan.
Smörj lotionen över nacken och ansiktet i cirkulära rörelser uppåt och utåt som tidigare.

Tips och varningar

  • Män kan göra rakning mellan rensnings- och toningsteg.
  • Med barn kan detta omvandlas till ett spel för att lära sig delarna av nacken och ansiktet.
  • Det inleder också en god daglig rutin i ett barns dagliga schema som att borsta sina tänder.
  • De uppåtriktade och utåtriktade rörelserna är bra motstånd när ansiktet har tyngdkraften arbeta mot hela tiden.
  • Dessa steg kan användas i öronen, men kom ihåg att hålla sig ur öronkanalen.
  • Se till att barn övervakas vid användning av dessa produkter, eftersom du vill inte att de ska få något i deras mun eller ögon.
  • Barn, män och kvinnor bör alla rengöra, tona och fuktas dagligen. Ditt ansikte är kroppens mest ständigt utsatta egenskap för miljön. Din hud är det organ som skyddar allt i din kropp. En tidig början att ta hand om ansiktet kan förhindra och avskräcka hudproblem såsom; akne, rynkor och andra irriterande hudkänslor. Denna fem minuters dagliga rutinen kommer inte bara att hålla epidermis smidig och hälsosam, men hjälper till att hålla djupare dermisvävnad och muskler tonade och friska.