Hur man sätter i en ny näsa

 

1.

Rengör hålet med en lämplig lösning. Du kan hitta piercing rengöringslösningar på alla piercing butiker samt de flesta kosmetiska och drogbutiker. Se till att du rengör både hålets inre och yttre delar.

2.

Tvätta den nya näsan. Eftersom tappen ska vara bosatt i hålet borde den vara fri från bakterier och smuts. Använd samma rengöringslösning för att rengöra den. Du kan också använda antibakteriell tvål för att bli av med bakterier och bakterier på den.

3.

Sätt tummen i näsan. Håll den mot hålets inre del. Försök att använda dynan eller den platta delen av tummen i stället för den avrundade spetsen.

4.

Applicera lätt tryck med tummen. Detta kommer att bidra till att bredda hålet, vilket gör det lättare att sätta in den nya nässtolen.

5.

Sätt nässtaget i hålets yttre del. Stå framför en spegel för att göra denna process enklare. Ta bort tummen från näsan när du känner att studens ände träffar den.

6.

Tryck nässtiftet på plats. Några studsar är svagt krökta för att hålla dem inne i näsan. Andra har stöd för att säkra dem på plats. Om din tapp har en baksida, fäst den på den del av tappen som finns i näsan.

Tips och varningar

  • Om du har problem med att få nässkruven på plats, smörj den med lite antibiotisk salva.
  • Rör aldrig din piercing med smutsiga händer. Det kan leda till infektion.
  • Kroppspiercing smycken är inte annorlunda än traditionella smycken. Du kanske vill ändra det från tid till annan. Medan du byter ut en näsring är lite mer komplicerad än att byta armband, kan du enkelt lära dig hur man gör det. Om du är försiktig om att sätta in en ny nässtopp kan du alltid gå till en professionell piercingbutik för att få det gjort. Om du gör det, följ noga processen. Du ser att det är ganska lätt att sätta in en ny nässtopp.