Hur man snabbt torkar upp akne

 

1.

Skaffa dig en flaska Witch Hazel och en väska med bomullspinne från dollaraffären. Ta en flaska ren Aloe Vera gel från apoteket, den kommer att ligga med Suntan och falska solbränna.

2.

Innan du går och lägger dig på natten med en ren bomullspinne torka häxhalsen över de beprövade områdena. Det är säkert för din rygg, bröst, ansikte och ganska mycket någon annanstans kan du få en paus. Låt häxhalsen torka på huden och dra i säcken.

3.

När du vaknar på morgonen applicerar en mycket liten mängd Aloe Vera gel i samma område . Witch Hazel torkar oljorna i huden och djupt rengör dina porer. Du vill använda Aloen för att ge det lite fukt utan oljorna som oftast finns i lotioner. Att inte tala om Aloe kommer att främja läkning och minska skrämmande. Det kommer också att ha en mjukgörande effekt på ärr du redan har.

4.

När du kommer hem på kvällen Applicera häxhaseln igen och låt den torka. Gör det ännu en gång före sängen. Upprepa Aloe-applikationen igen på morgonen. Följ dessa steg trogen i en vecka. Jag lovar att du kommer att se en synlig skillnad i hur många utbrott du får, liksom över allt mjukare och snyggare hud.

Tips och varningar

  • Om du har kronisk akne och du slutar behandlingen om några veckor (beroende på hur fet din hud får på egen hand) akne kommer tillbaka och du måste börja behandlingen igen.
  • Snälla göra torka inte häxhalsen i ögonen, näsan, munnen eller några andra unmentionable platser, k?
  • Trött på akne? Kan du inte bekosta de dyra behandlingarna? Försök med den här.