Hur man tar bort en näsa ring stud med en halv cirkel

 

1.

Tvätta händerna och sedan näsan med varmt vatten. Massage näsborren försiktigt för att värma upp området runt näshörnan.

2.

Dropp saltlösning på näsan så att vätskan drar in i det genomborrade området och gör det fuktigt. Detta hjälper smörja piercingen för avlägsnande och förhindra infektion.

3.

Med ett rent finger trycker du på änden av studben från insidan av näsborre så att övre änden klibbar upp mer än vanligt.

4.

Skjut ut tappen från insidan. Det kommer att vrida och komma ut på en vinkel - vilket kan känna sig besvärligt eftersom det svagt böjer det raka, genomborrade hålet. Ta tag i toppen av studben och dra försiktigt ut resten av hålet.

5.

Rengör området med en Q-tip doppad i saltlösning. Använd lösningen för att rengöra näsan som du vill byta ut den gamla med. Håll området rent genom att skölja det med saltlösning flera gånger i veckan.

Näspiercing kräver kontinuerlig vård och underhåll. Att ta bort en nässtopp med en halvcirkeländ, även kallad näskruv, är annorlunda än att ta bort en bensticka eller ring. Det är viktigt att ta bort det på ett sätt som förhindrar infektion. Vet vad du gör så att du kan ta bort tappen säkert och rent.