Hur man tillverkar kanaltape kläder

 

1.

Skapa materialet från duktape genom att lägga det första stycket av duktape platt med klibbig sida uppåt. Ta två extra bitar av tejpband och lägg dem överst på första stycket, halvvägs ner. Fortsätt denna process tills du har önskad längd av material till din tröja. Eventuellt kan fler än en färg av tejpband användas.

2.

Tvätta materialet med tvålvatten för att ta bort eventuellt överskott av klibbiga rester.

3 .

Placera den tröja du använder för ett mönster ovanpå det nu torkade duktbandsmaterialet. Spåra jerseyen med en markör för att markera mönstret för att klippa (fram och bak).

4.

Skär materialet i de storlekar och former som behövs för att skapa tröjan genom att följa skisserat mönster.

Gå med fram och bak ihop och axlarna och sidorna genom att använda mer kanaltape material och tappa dem ihop.

Tips och varningar

  • Alla färgband kan användas. Alla kläder artiklar kan skapas med duktape genom att följa de grundläggande instruktionerna ovan, helt enkelt byt skjortan med din artikel när du är redo för mönstret spårningssteget.
  • Glöm inte att tvätta kanalbandet före färdigställandet. Detta kommer att ta bort bandrester, och artikeln kommer att förbli vattentät.
  • Duktape har nästan obegränsade användningsområden. En av de saker du kan göra med tejpen är kläder. Det är en kram av sorter, men välskött på grund av den glansiga glans som materialet erbjuder. Det är en lätt men tidskrävande process att skapa det material som behövs för att producera kläder. Du kan dock göra någon klädesartikel du önskar med duktape.