Korta och Curly frisyrer för skolan

 

Nedskärningsantal

En bra snitt är värt priset. Även kort hår som ser tvätt och slitage behöver ett snitt som smickrar ansiktet och faller på plats.

Lyckligtvis är kort hår lätt att hantera och skärning ökar kroppen. Om du inte är tidigt stigare och morgnar rusar du för att komma till skolan, prova en shag, den är kort och skiktad med fler lager på kronan än nedan, så att håret ramar ditt ansikte och kan stylas med minimal fussing .

Curly Hair Care

Håll dina lås springande, inte krusiga, genom att tvätta håret med mild schampo varannan dag eller två. Använd en djup balsam, särskilt i slutet, en gång i veckan.

Krusigt hår tenderar att vara torrt och hög värme gör det värre, så gå lågt och kallt när du använder torken, med en diffusor och använd heta rullar eller strykjärn på ett sparsamt sätt.

/> Borsta aldrig; Använd bara en bred tandkam.

Naturligtvis Curly

Med en lätt afro, gör vad idrottare gör: skära dina krullar nära hårbotten så att cykelhjälmar, baddräkter och dans inte gör din rädsla oskadd. < br />
Pigtails är dubbla ponytails på vardera sidan av ditt huvud. De håller ditt hår ur ditt ansikte, kan klä upp med fab bågar och band och är klara på några minuter. Slips en nedan och en ovan varje öra för en fyrkantig. En vågad och djärv, ödmjukare är en Mohawk av krullar gjorda av en rad ponnytails som går från toppen ner på baksidan av ditt huvud.

Du Curl

Gör ditt vågiga hår lockigt med lite uppmuntran.

Med pincurls, schampo och fuktig torr. Ta små lås av hår och vrid dem i en cirkel. Sticka på plats med en bobby pin. Gör allt detta över huvudet och låt håret lufta eller torka. Ta ut stiften och fluffa ringen med fingrarna.
För en våt bulle, schampo och handdukstork. Lägg stylinggel och kör det genom håret med fingrarna Ta 8 till 10 strängar av fuktigt hår och snurra på baksidan, säkra dem i en bulle. Pipa bullen och låt håret torka. Ångra bun och stila de glamorösa krullarna med fingrarna. Använd ett krusjärn för att avsluta ditt jazzy look.

Varningar

Krulligt hår är skört och bryter lätt. Detta skapar brutna flyktiga wisps som kan förstöra frisyrer och buggar dig genom att kittla ditt ansikte hela dagen. Om du har dem, tämma dem med någon stylinggel.

Och om din stil kräver hårband eller klipp, var försiktig! Köp mjuka eller vadderade elastiska eller stora plastklämmor som är tillräckligt stora för att kontrollera ditt hår utan att krossa det. Det kan tyckas som om kort, lockigt hår är en smärta, men få en bra snitt, behandla den med lämpliga produkter, stile det rätt och det blir en välsignelse.

Först, förbered ditt hår. Det finns steg att ta med dina lockiga lås för att göra snygga, sparkiga, snabba stilar som ser bra ut på skolan och inte tar hela morgonen för att fixa.