Långbruna Hårstyler

 

Klädhuvudband

Använd ett huvudband för att hålla ditt långa hår ner samtidigt som du håller det ur ditt ansikte. Tygpannbanden kommer i färger som matchar ditt hår och ditt klädsel. Prova ett neutralt svart eller brunt huvudband för vardagligt bruk. Börja med handdukstorkning av håret och skjut sedan ditt huvudband på plats för en smickrande och varaktig utseende.

Nacke i halsen

Samla ditt hår i nackens nacke genom att ta båda sidorna av ditt hår i båda händer, sedan ansluta dem med ett klöver eller stor barrette. För ett mer intressant utseende, vrid sidorna några gånger innan du sätter dem i klippet. Avsluta genom att dra ut några mjuka tendrils för att rama ditt ansikte.

Barrettes

En av utmaningarna att ha långt, brunt hår hindrar det från att överväldiga ditt ansikte. Hantera ditt hår genom att ta toppen och klippa den med en barrette till ena sidan. Dela ditt hår i en sidodel och använd en lång barrette för att hålla håret på plats. Du kan också fläta håret och fästa det med en barrette eller hårband.

French Braid

Visa ditt långa hår med en vacker, klassisk fransk fläta. Börja på huvudets krona och dela håret i tre jämna sektioner. Ta den högra delen och placera den över mitten, följt av den vänstra sektionen. Upprepa denna vävningsteknik, men denna gång samlar mer hår för var och en av de tre sektionerna medan du fortsätter att fläta håret. Om du hittar en fransk fläta för svår eller tidskrävande, starta din fläta lägre, som börjar i nacken. Avsluta din fläta genom att säkra den med ett svart eller brunt hårband. Visa av dina långa tresses genom att låta din fläta sopa över en av dina axlar. Är du trött på att binda ditt långa, bruna hår i en hastig hästsvans? Välj i stället av olika lätt uppnådda frisyrer som kan förvandla ditt hår från tråkigt och förutsägbart till spännande och fashionabla.