Söt Flätta Frisyrer

 

Baby Braids

Jazz upp tråkigt, rakt hår genom att lägga till några små, söta flätor genom att ge intresse och dimension. Du kan göra detta genom att torka håret som vanligt, med en liten produkt som mousse eller gel, och sedan lägga till lite textur med ett stort fat krulljärn. Ta sedan små delar av håret och flät dem i små flätor, inte tjockare än 1/2 tum. Säkra botten på flätan med ett genomskinligt elastiskt band. Lägg till mer flätor strökt slumpmässigt över hela håret, för att undvika att få dem för nära framsidan. Beroende på hur mycket hår du har, är åtta till 10 flätor lämpliga.

Braidband

Skapa ett flätband för att hålla ditt hår ur dina ögon på ett söt och elegant sätt om du har medium till långt hår. Ta en del av ditt hår direkt från ditt öra. En 2- till 3-tums sektion fungerar oftast bäst. Börja flätning, men istället för att dra håret ner som du flätar, dra upp det, som om du flätar håret upp och över huvudet. När du når slutet, säkra den med ett osynligt elastiskt band. Slick sedan fram hårets hår som om du skulle lägga på ett hårband. Dra flätan över det motsatta örat och peka det på plats som ett hårband.

Cornrow Braid

Prova cornrows - på en mindre permanent och lättare väg än på väg till salongen i timmar. Börja med vått eller fuktigt hår och snitt av det över huvudet från huvudet, tillbaka till kronan. Klipp den på plats. Börja med längst till vänster sektion, fläta det hela vägen tillbaka till kronan på ditt huvud, säkra det med ett elastiskt band och stift det på plats. Fortsätt sedan vidare till nästa. Fyll i alla flätor och stift dem på plats. Du kan sedan lämna ditt hår ner eller dra upp det i en söt hästsvans. Flätor är ett enkelt sätt att stylera ditt hår så att det blir kvar. Men när du är trött på bruksflätan, överväga att använda flätan på grundval av andra söta frisyrer som du kan klä upp eller ner, beroende på tillfälle. När du har den grundläggande fläkten kan du använda den för att leka med alla sorters söta stilar.