Barnens frisyrer

 

Tänk på ditt barn

Är ditt barn intresserad av att behålla ett fint hår? Föredrar hon hårbågar och primpning, eller ponnysvansar som striggle? Du måste bestämma om ditt barn är en fashionista eller en tomboy. Det här hjälper dig att hitta en stil som antingen tar en hel del upp, eller kan se bra ut när det blåser i vinden. När du väl har kommit överens om ditt barns åtagande att fortsätta ha en hårdvara, kan du planera en resa till salongen och börja titta på stilar.

Hårlängd

För barn yngre än 12 fungerar det kortare håret bättre. Tjejer har svårt att hålla långa frisyrer på sig själva. Även om de kan hantera ponytails, kommer komplicerade flätor eller krullningar att innebära att mamma har åtagit sig åt flera timmars arbete under skolveckan när det finns premie i tid. Pojkar med extra långt hår kan vara retaserade, så föräldrar bör ha det i åtanke. De drabbas också av trassliga lås och kan inte vara upp till att hålla dem ordentligt borstade.

Stilar för pojkar

Pojkar är vanligtvis inte uppmärksamma håret förrän de är tonåringar. Sommar är en bra tid att göra en buzz klippa eftersom pojkar är vanligtvis aktiva och ofta i simbassängen. En snabb frisyr dag efter skolan går ut för sommaren kommer att vara tillräcklig för de kommande tre månaderna. Vid den tiden kommer utväxten att ge sig ut till en spikad utseende. pojke gillar en surferskärning, gör bara en ren uppklädsel, låt den fortsätta att växa under öronen och skaka skikten. Pojkar med rakt hår gör det bra med ett överkomligt kammade utseende där bandet sveper från kronan ner över pannan och Resten söker bara en naturlig gravitation. Det kan avskiljas om din pojke föredrar, men det tar lite större ansträngning att hålla delen rak.

Stilar för tjejer

Långt hår är underbart men inte lätt att hålla rent och på plats. Om din dotter gillar hairbands och barrettes, kan du hålla ändarna trimmar ed jämnt och använd klipp och band för att hålla håret ur ansiktet. Långt hår lämpar sig för flätor och ponnytappar. Många tjejer gillar två sido ponytails, och det är ett säkert sätt att hålla håret korrallerat och borta från ansiktet. Försök att kompromissa med axellängdshår för lättare styling.

Om din dotter inte gillar gummiband, välj en kort hårboll. Bobben är lätt för både rakt och något lockigt hår och ramar ansiktet. Ge håret mer volym genom att skaka in i skikten. Vissa tjejer kan till och med som spikar på kronan och hårgelen stannar på plats hela dagen. En bra skarpa kommer att se till att håret svänger på plats utan extra styling.

Curly Hair

Långt lockigt hår är den svåraste stilen att upprätthålla. Barn med lockigt hår har en lättare tid om den är kort. Det tar många olika produkter att tämja krullen och lockigt hår är lätt förtrollat. kan snabbt mätta på baksidan av nacken. Av den anledningen, sova bara på satinpåsar. Använd anti-frizz-serum på handduk fuktigt hår och låt det torka naturligt. Den vackra delen av lockigt hår är att du kan skruva den på plats och Det ser aldrig ut som om det är oskadat. Kom ihåg att inte borsta lockigt hår. Låt det bara lösa sig i ringar. Barn behöver stilar som kan tvättas och torkas utan mycket väsen. Mamma och pappa har ansvar för styling, och många av dem gör även hårklippningarna. Med undantag för mycket lockigt hår, går de flesta barn bäst med något kortare som kommer att hålla hela dagen utan någon vård.
PDF:c157