Cap Weave Hair Styles

 

Cap Weaves Slitna ner

En kepsväv kan bäras utan problem. Håret kan också prydas med bågar eller baretter. I vissa stilar kan den dras tillbaka, bort från ansiktet. Det kan läggas på klipp. En hästsvans i nacken är speciellt attraktiv, speciellt när kepsens väv är gjord med lockigt hår. En sidodel ser också bra ut när den är ihop med en hårprydnad.

Cap Weave Updos

Updos är en elegant sväng för en kepsväv. Håret kan sättas i en lös bulle, med några strängar som hänger fritt. Den kan stylas till en fransk rulle, igen med några strängar lös. Det är även möjligt att noggrant fläta väven i ett cirkulärt mönster runt huvudet för tillsatt stil. Med updos måste dock användaren se till att kåpan självt är helt täckt av hår. Om det utsätts kommer det att förstöra bärarens stil.

Varningar

Alla frisyrer som kan utsätta mycket hårbotten eller lägga på tryck på väven bör inte användas. Pigtails är ett exempel på detta. Individuella flätor är en annan, liksom vanliga ponnytappar. I stället för att riskera att skada väven, ska de som vill ha dessa stilar söka efter en annan metod att göra det. En kapsväv frisyr är ett utmärkt val för kvinnor som försöker växa ut håret eller helt enkelt vill skydda håret de har. Det finns många sätt att sticka håret när väven läggs till. Detta gör locket vävt lika mångsidigt som det är attraktivt.