Emo Hårfärg u0026 Stilar

 

Färg

Om du är emo är chansen att du har mörkt hår, men det är inte alltid fallet. Även om svart tenderar att vara den mest populära färgen bland emo-ungar, är blond och varje ljus färg på färghjulet också ett alternativ. Eftersom emo betyder olika saker för olika människor kan det här bero på goth eller raver-stilar, vilket kan sträcka sig från allt svart till allt rosa och var som helst däremellan. Emo-stilen speglar en inställning av självuttryck, och frisyr och färg visar det.

Long Shag

Den långa shag är en populär emo-stil för kvinnor, men män kan också dela stilen. Denna stil fungerar bäst med tjockt hår, eftersom kontrasten från topp till botten inte kommer att vara lika drastisk med tunt hår. Kronans topp är den tjockaste delen av frisyren med de kortaste skikten och innehåller ofta smällar. Skikten fortsätter ner till hårets spetsar, vilket blir mycket tunt. Utseendet liknar karaktären Elvira, med något renare linjer.

Beatles-esque

Beatles var håruppror av sin tid, och emo stil är en slags hårrebel idag. Emo vill inte passa in i 'in' -stilen, men har blivit ganska populär, likväl som Beatles 'hår i 60-talet. Denna stil är i huvudsak en skålskärning (bara messier) och bärs främst av män, men kan också bäras av kvinnor. Håret ska gå ned förbi ögonbrynen och öronen och är ofta längre än det, vilket gör det möjligt att klämma på en sida.

The Almost-Mullet

mullet emo 'gör är en kortare version av den långa shagen och liknar Joan Jetts signaturstil. Eftersom toppen har de kortaste skikten och botten, som skulle falla till axlarna eller ovanför, är tunn och scraggly, kan stilen vara misstänkt för en mullet. Sidosvängande knoppar hjälper ofta till att göra stilen mer feminin och särskiljer den tydligt från mullet kusin.

En annan emo nästan mullet är kort i ryggen, långt fram omvänd av den traditionella mulleten). Denna stil är för män och består vanligtvis av kort hår med mycket långa, tjocka smällar. sida och brukar falla förbi näsan.

Rengör med Bangs

Emo hår är inte alltid rörigt. Faktum är att det ibland är mycket snyggt och format till perfektion, mycket som karaktären 'Emily the Strange.' Lång eller kort, glänsande och trimmad till snyggt rundade ändar, med pärmar är signaturen efter karaktären och för många verkliga emo-tjejer. Emily har svart hår, men den här stilen kan vara blond, rosa, grön eller någon annan färg på regnbågen. Buren med ett huvudband, i hästsvans eller ner, är det en klassisk look för emo stil som kan bäras till en konsert eller att arbeta. Emo är förkortad för 'emotionell' men emo-stilen handlar mer om ett konstnärligt uttryck med kläder, attityd och naturligtvis hår. En kombination av goth, punk och metal, 'emo' är mycket mindre det ledsna undertonen var en gång tänkt att vara och återspeglar nu ett blygsamt uppror mot popkulturen genom kläder och stil. Liksom de flesta upproriska utseende har det emellertid blivit vanligt och emo frisyrer bärs av många.