Hårfärgsidéer med höga och låga ljus

 

Blont hår

Blondt hår visar lätt och lätt och lätt. Försök att hålla höga och låga ljus inte mer än 2-4 nyanser ljusare och mörkare än ditt eget hår. Prova mjuk blondin för höjdpunkter och en mörk blondin för låga ljus. Blond hårfärg med gyllene ton fungerar också bra för blont hår. Höga och låga belysningar placeras på håret så att det 'sticker' ut växer enkelt ut och kräver inget intensivt underhåll. Högljus placerade vid rötterna behöver regelbundet underhåll var 4-6 veckor, medan låga ljus som ligger i roten kan växa lite innan de är mycket märkbara.

Mörkt hår

Mörkt hår kan spänna många olika nyanser, så välj höga och låga ljusfärger som är 2-3 nyanser ljusare eller mörkare än din naturliga färg. Du vill inte ha något för extremt om du syftar till ett naturligt utseende. Om du föredrar en stark kontrast kan du gå extremt, men kom ihåg att ditt hår måste blektas för att uppnå betydligt ljusare nyanser för höga eller låga ljus. Om du redan har mörkt hår och inte vill mörka det längre, be din hår stylist att implementera teknik för att applicera låga ljus, bara med en mörkare nyans än vad du gör med dina högljus (den här färgen kan mycket väl vara ljusare än din basfärg). För högljus, arbeta med varma nyanser av brun, röd och mörkblond. För låga ljus, koppar infused färger kommer att lägga djupet utan att vara för svår.

Rött hår med höga och låga ljus

Rött hår arbetar med många olika nyanser för höga och låga ljus. Koppar, guld, blond och mörkare nyanser av rött skapar alla värme runt ansiktet och lägger till glöd av röda lås. Har högljus placerade några centimeter från rötterna, så den övergripande röda nyansen av håret kan vara utkikspunkten för utseendet. Rött hår kommer att visa högt och lågt ljus tillväxt lätt eftersom det ger en ljus basfärg, så placeringen av höga och låga ljus bör vara mycket tunt och väl blandat genom håret för ett solkräftat utseende som inte kommer att uppenbara efter viss tillväxt. Höga och låga ljus skapar dimension i ditt hår, vilket gör det möjligt att se rik och full av liv. Att uppnå bra hår med höga och låga ljus är bäst kvar för en hårkarlspersonal. Om du arbetar med en ny frisyr, var noga med att dela bilder av vänner eller kändisar vars hår du tycker om att efterlikna. Hög- och lågljus är ett fantastiskt alternativ för dem som vill ha en förändring utan att genomgå stor hårbearbetning.
PDF:c159